ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Το SPORT24 και η Interwetten προσφέρουν 3 διπλές προσκλήσεις για το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Το SPORT24 και η Interwetten, Χρυσός Χορηγός της Super League, δίνουν την ευκαιρία σε τρεις μεγάλους τυχερούς να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση σε προνομιακή θέση για το ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός την Κυριακή 05/12 στις 19:30.

Το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Super League. Η δεύτερη στη βαθμολογία ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον πέμπτο Παναθηναϊκό την Κυριακή 5/12 στις 19:30 και το SPORT24 μαζί με την Interwetten δίνουν την ευκαιρία σε τρεις τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση σε προνομιακή θέση για το μεγάλο ντέρμπι.

Για να πάρεις μέρος στην κλήρωση το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα βήματα όπως αυτά περιγράφονται στο post του διαγωνισμού στη facebook σελίδα του SPORT24.

Συγκεκριμένα:

– Κάνε Like στη σελίδα της Interwetten.gr στο Facebook

– Κάνε Like στο post του διαγωνισμού στο SPORT24 και tag στα comments το άτομο με το οποίο θα μοιραστείτε την εμπειρία!

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τετάρτη (1/12) στις 12.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ