ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

The Lost Tapes by Stoiximan: Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Νίκος Φιλίππου σε μία σπάνια κοινή συνέντευξη στον Βασίλη Σκουντή

The Lost Tapes by Stoiximan: Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Νίκος Φιλίππου σε μία σπάνια κοινή συνέντευξη στον Βασίλη Σκουντή

Ο Βασίλης Σκουντής υποδέχεται τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Νίκο Φιλίππου στο The Lost Tapes by Stoiximan, και οι τρεις συνδέουν όλες τις μεγάλες σελίδες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ.

Η πορεία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών έχει δύο κορυφές. Η μία είναι αυτή του 1987 και η άλλη το 2005. Ο Νίκος Φιλίππου και ο Δημήτρης Διαμαντίδης φιλοξενήθηκαν από τον Βασίλη Σκουντή στο The Lost Tapes by Stoiximan και μαζί έκαναν ένα ταξίδι στο χρόνο.

Το ταξίδι φυσικά αρχίζει από το 1987 και την ημέρα κατά την οποία άλλαξε η ροή της ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ. Τότε που ο Νίκος Φιλίππου μαζί με τον Νίκο Γκάλη, τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τον Παναγιώτη Φασούλα, τον Φάνη Χριστοδούλου και τα υπόλοιπα παιδιά του Κώστα Πολίτη κατέκτησαν το EuroBasket του 1987.

Επόμενος σταθμός το 2005. Τότε που ο Νίκος Φιλίππου ως τιμ μάνατζερ πια της Εθνικής ομάδας μπάσκετ έζησε από κοντά την κατάκτηση του χρυσού στο Βελιγράδι από τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Βασίλη Σπανούλη, τον Θοδωρή Παπαλουκά, τον Νίκο Ζήση και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτού οι τρεις τους μίλησαν για τις ολόχρυσες σελίδες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ ρίχνοντας φως σε αθέατες πλευρές τους.

Οι ξεχωριστές στιγμές και η φιλία που γεννήθηκε

Σε αυτά τα περίπου 60 λεπτά που κρατά η κουβέντα τους ο Νίκος Φιλίππου και ο Δημήτρης Διαμαντίδης μιλούν για πολλά θέματα.

Το κυριότερο όμως είναι ότι θυμούνται όλες τις μεγάλες στιγμές τους με τη γαλανόλευκη ενώνοντας έτσι δύο γενιές και δύο μεγάλες επιτυχίες της Εθνικής ομάδας.

Εκείνα που έκαναν τη διαφορά, οι λόγοι που οδήγησαν την Εθνική σε εκείνες τις μεγάλες στιγμές, αλλά και αστείες στιγμές από την καριέρα τους έτσι όπως τις θυμούνται οι ίδιοι.

Είστε έτοιμοι για το 11ο επεισόδιο του The Lost Tapes by Stoiximan με τον Βασίλη Σκουντή και τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Νίκο Φιλίππου;

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη

Από τον Γκάλη στον Χριστοδούλου: Δείτε εδώ όλα τα Lost Tapes!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ