ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Τα γκολ στη La Liga και το ειδικό στοίχημα από την Bundesliga με σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα!

Kiel's head coach Ole Werner celebrates after his team scored the their third goal during the German Soccer Cup quarterfinal match between RW Essen and Holstein Kiel in Essen, Germany, Wednesday, March 3, 2021. (AP Photo/Martin Meissner, Pool)
Kiel's head coach Ole Werner celebrates after his team scored the their third goal during the German Soccer Cup quarterfinal match between RW Essen and Holstein Kiel in Essen, Germany, Wednesday, March 3, 2021. (AP Photo/Martin Meissner, Pool) © 2022 MARTIN MEISSNER, POOL/ASSOCIATED

Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις το πρόγραμμα της Παρασκευής (09/09). Δύο στοιχηματικές επιλογές με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Μετά από ένα γεμάτο τριήμερο και πλούσιο θέαμα σε Champions League, Europa League και Europa Conference League επιστρέφει η δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, εκεί που παίζουν οι καλύτερες αποδόσεις που έχει προσφέρει ποτέ το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

(140) 21:30 ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Στο Βέσερσταντιον η Βέρντερ Βρέμης θα ψάξει την πρώτη εντός έδρας νίκη της φέτος στην Bundesliga. Έχει κάνει μια ισοπαλία (2-2 με τη Στουτγάρδη) και μια ήττα (4-3 από την Άιντραχτ), αμφότερα τα ματς ήταν συναρπαστικά και γεμάτα συγκινήσεις. Δεδομένα στη φετινή Βέρντερ δείχνει κάτι να αλλάζει. Η ομάδα του Όλε Βέρνερ πάει με ηθικό στο αποψινό ματς, καθώς προέρχεται από εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Μπόχουμ με 2-0. Δίκαιη η επικράτηση και ας ήρθε με γκολ στο 85’ και στις καθυστερήσεις του αγώνα. Από τρεις σερί ήττες προέρχεται η Άουγκσμπουργκ και πλέον επικρατεί κλίμα αμφισβήτησης. Αυτή τη φορά έχασε εντός έδρας από τη Χέρτα, σ’ ένα ματς που δεν έπεισε με την αγωνιστική εικόνα της και έχασε δίκαια 2-0.

Άλλη μια υποτονική εμφάνιση για την ομάδα του Μάασεν που… παίζει τη θέση του κατά πάσα πιθανότητα απόψε. Τρίζει η καρέκλα του, καθώς ανασταλτικά δίνει πολλά δικαιώματα, ενώ επιθετικά δεν μπορεί να κάνει εύκολα φάσεις. Ακολουθεί εντός έδρας ματς με την Μπάγερν Μονάχου. Άκρως παραγωγική ομάδα η Βέρντερ, κάνει παιχνίδι, παρουσιάζει ενθουσιασμό στο παιχνίδι της, ενώ αντιμετωπίζει μια ομάδα με αρκετά θέματα που έχουν βγει στην επιφάνεια. Πολύ καλή η απόδοση 1.78 του Πάμε Στοίχημα στο ειδικό στοίχημα 1 & over 1,5.

Ο Στουάνι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ζιρόνα στο Μοντιλίβι
Ο Στουάνι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ζιρόνα © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

(157) 22:00 ΖΙΡΟΝΑ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Απέναντι στον κακό της δαίμονα η Βαγιαδολίδ που ταξιδεύει στην Καταλωνία σε μια εχθρική έδρα για την ίδια. Δεν έχει βγάλει ποτέ διπλό στο Μοντιλίβι, με τη Ζιρόνα να μετράει πέντε νίκες, ενώ δύο ματς έληξαν ισόπαλα. Από το τίποτα, καλή και η ισοπαλία για την οικοδέσποινα εκτός έδρας, που έκοψε τα φτερά της άμεσης αντιπάλου, Μαγιόρκα, στη μάχη του υποβιβασμού. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 87’, αλλά ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με πέναλτι. Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, που τελείωσε το ματς με 1,09 xG έναντι 0,90. Η Βαγιαδολίδ προέρχεται από γεμάτη εμφάνιση στο Θορίγια κόντρα στην Αλμερία. Επικράτησε 1-0 χάρη σε γκολ στις καθυστερήσεις του Βάισμαν, είχε δοκάρι, είχε τις στιγμές και η λύτρωση ήρθε δίκαια.

Έκανε την πρώτη νίκη της σεζόν και πήρε σημαντική ανάσα στη μάχη της παραμονής, που απομακρύνθηκε προσωρινά από την κόκκινη ζώνη. Ενδεικτικό της εμφάνισή της πως τελείωσε με 2,12 xG, ενώ δέχτηκε μόλις 0,51. Η Ζιρόνα είναι σταθερά καλή, η Βαγιαδολίδ απέκτησε όμως ηθικό. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε και την παράδοση της Βαγιαδολίδ στο Μοντιλίβι. Στο πολύ καλό 1.87 το Goal/Goal στο Πάμε Στοίχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ