PAME STOIXIMA PGS

Συνεχίζει να πληρώνει στο ασιατικό χάντικαπ η ΑΕΚ

Ο Λιβάι Γκαρσία
Ο Λιβάι Γκαρσία EUROKINISSI SPORTS

Η στοιχηματική ανάλυση του Τσάρλυ για τα ματς ΑΕΚ - ΟΦΗ, Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι, Βαλένθια - Μπέτις.

Εμβόλιμη αγωνιστική για τη Σούπερ Λιγκ και η ομάδα του Αλμέιδα, υποδέχεται τον απογοητευτικό ΟΦΗ. Τελευταία ευκαιρία για τον κόσμο της ΑΕΚ, να ζήσει την εμπειρία του OPAP Arena πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ. Την Κυριακή έρχεται ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο αγώνας με τον ΟΦΗ θα έχει την λογική εμψύχωσης της ομάδας. Η ΑΕΚ μετρά 8 νίκες στο πρωτάθλημα στις 7 από αυτές έχει πληρώσει το ασιατικό χάντικαπ 1,5. Βλέπετε η ομάδα του Αλμέιδα δεν σταματά να παίζει, δεν σταματά να προσπαθεί να εξαντλήσει τον αντίπαλο με το pressing της. Ο ΟΦΗ μετά την ισοπαλία που πήρε στο Βικελίδης στο ντεμπούτο του Λιθουανού, Νταμπράουσκας απογοήτευσε στην εντός έδρας ήττα από τον Ιωνικό. Την επόμενη αγωνιστική, υποδέχεται τον Λεβαδειακό και εκεί θα πρέπει να δείξει την προσοχή της. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 1,71 από το Pame Stoixima.

Η Σίτι δεν σνομπάρει καμία διοργάνωση. Ο Γκουαρδιόλα έχει την δυνατότητα να παρουσιάζει υψηλού επιπέδου ενδεκάδες σε όλες τις διοργανώσεις και θα διεκδικήσει να κατακτήσει το Λιγκ Καπ, τον τίτλο που έχασε πέρυσι στα πέναλτι από τη Λίβερπουλ. Το περασμένο Σάββατο στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Φούλαμ δόθηκε εις βάρος της ένα αυστηρό πέναλτι και μία αυστηρή αποβολή, στον Κανσέλο στο 26ο λεπτό, κατάφερε όμως παίζοντας με παίκτη λιγότερο για πάνω από μία ώρα να βρει τρόπο να κερδίσει το παιχνίδι. Υποδέχεται την Τσέλσι που ήταν απογοητευτική την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι Λονδίνου με την Άρσεναλ και έχασε δίκαια με 0-1 στο γήπεδο της. Ο Χάλαντ επέστρεψε καυτός. Μπήκε στο 64ο λεπτό, σκόραρε σε ροή αγώνα από ασίστ του Ντε Μπρόινε, τέρμα που ακυρώθηκε σαν οφσάιντ και έδωσε τη νίκη στις καθυστερήσεις από πέναλτι που κέρδισε ο Βέλγος παικταράς. Ο Χάλαντ αναμένεται να ξεκινήσει και βοηθήσει τη Σιτι να κερδίσει. Ο άσος στο 1,51 από το Pame Stoixima.

Έμεινε με 9 παίκτες στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας η Μπέτις, δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα.. Είναι θετικό πάντως που έσωσε τουλάχιστον την ισοπαλία στο ντέρμπι με την Σεβίλλη παίζοντας από το 49ο λεπτό με παίκτη λιγότερο. Έχασε όμως δύο πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι με την Βαλένθια. Στο Μεστάγια δεν θα αγωνιστούν ο φορ και πρώτος σκόρερ της Μπέτις με 8 τέρματα Ιγκλέσιας και ο καλύτερος δημιουργός της Φεκίρ. Σημαντικές απουσίες που με απομακρύνουν από το να επιλέξω να ποντάρω στην καλύτερη ομάδα που ασφαλώς και είναι η Μπέτις. Η Βαλένθια έχει πληρώσει στο Goal/Goal στα 6/7 τελευταία παιχνίδια. Το Goal/Goal στο 1.82 από το Pame Stoixima.

Η ανάλυση από τον Τσάρλυ:

Τα πρωταθλήματα παίζουν μπάλα με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

TAGS PAME STOIXIMA PGS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ