STOIXIMAN

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 300.000€* στους τελικούς

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 300.000€* στους τελικούς

Μάιος σημαίνει τελικοί και το Stoiximan Master σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις έως 300.000€ εντελώς δωρεάν*. Αρχή με Λίβερπουλ - Τσέλσι!

Aπό την Αθήνα στο Παρίσι και από το Λονδίνο στη Σεβίλλη, η Ευρώπη παίζει μπάλα και πλέον κρίνονται τα πάντα! Ο Μάιος των μεγάλων τελικών είναι εδώ και εσύ μπορείς να διεκδικήσεις έως και 300.000€* στο Stoiximan Master – Finals Edition εντελώς δωρεάν*!

Συγκεκριμένα, το Stoiximan Master πάει… τελικό και εσύ καλείσαι να προβλέψεις τελικό σκορ και 1ο σκόρερ στα παρακάτω παιχνίδια:

  • 14/5: Λίβερπουλ - Τσέλσι (Τελικός FA Cup)
  • 18/5: Άιντραχτ - Ρέιντζερς (Τελικός Europa League)
  • 21/5: Παναθηναΐκός - ΠΑΟΚ (Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος)
  • 25/5: Ρόμα - Φέγενορντ (Τελικός Europa Conference League)
  • 28/5: Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης (Τελικός Champions League)

Μπορείς το 10/10; Κερδίζεις 200.000€*, ενώ το χατ-τρικ (3 στους 5 τελικούς) δίνει έως 50.000€*. Παράλληλα τρέχει και το κλασικό Master Derby Edition στα πέντε ματς όπου οι σωστές προβλέψεις (τελικό σκορ και 1ος σκόρερ) δίνουν έως 10.000€* σε κάθε τελικό!

Stoiximan Master Finals Edition: έως 300.000€* στους 5 τελικούς!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Tσέλσι - Λίβερπουλ σε Live Steraming* στη Stoiximan

Tο Σάββατο είναι αφιερωμένο στον τελικό του FA Cup, τον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό θεσμό. Πρόκειται για ένα remake της 27ης Φλεβάρη, όταν Τσέλσι και Λίβερπουλ συγκρούστηκαν στον τελικό του EFL Cup. Με τους 'κόκκινους' να επικρατούν στην διαδικασία των πέναλτι.

Τσέστερφιλντ, Πλίμουθ, Λούτον, Μίντλεσμπρο και Κρίσταλ Πάλας απέκλεισαν οι Λονδρέζοι στην πορεία τους για το Wembley. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν, όμως γρήγορα έγινε αντιληπτό πως δεν μπορούσε να ακολουθήσει τη μάχη τίτλου του πρωταθλήματος. Στο Champions League η πορεία της ολοκληρώθηκε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σρούσμπερι, Κάρντιφ, Νόριτς, Νότιγχαμ και Μάντσεστερ Σίτι άφησε εκτός συνέχειας του θεσμού η Λίβερπουλ. Δίνει επική μάχη στην κορυφή της Premier League με τους 'πολίτες', ενώ θα διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο Παρίσι απέναντι στους 'μερένγκες'.

Τσίλγουελ, Χόντσον, Οντόι και Κόβατσιτς είναι νοκ άουτ στην Τσέλσι, που έχει αμφίβολο τον Καντέ. Ο τραυματίας Φαμπίνιο είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον Κλοπ. Για τους 'μπλε' του Λονδίνου αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία να κλείσουν τη σεζόν με τίτλο, καθώς η 4άδα ήταν ο μίνιμουμ στόχος στο πρωτάθλημα και δεν αποτελεί κάποια επιτυχία.

Η Λίβερπουλ μπορεί να ολοκληρώσει μια μυθική σεζόν, στα τρία ανοικτά μέτωπα που έχει το Κύπελλο είναι τελευταίο σε προτεραιότητα, αλλά ένας τελικός δεν χάνει ποτέ την αξία του.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι καλύτερη, όμως η αλήθεια είναι πως η Τσέλσι δεν της ταιριάζει ιδιαίτερα ως αντίπαλος. Οι Λονδρέζοι διαθέτουν ικανότητα στο passing game και ξέρουν να κρατούν χαμηλά τον ρυθμό.

Η πιθανότητα να επαναληφθεί το σενάριο του τελικού στο EFL Cup δεν είναι μακρινή και τα 90 λεπτά να αποδειχθούν λίγα για τον τελικό νικητή. Το στοίχημα τελικό αποτέλεσμα ισοπαλία & over 5,5 κόρνερ για τη Λίβερπουλ στο ματς, σε απόδοση 5.70 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ