ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Στοίχημα με 0% γκανιότα από τη winmasters

Στοίχημα με 0% γκανιότα από τη winmasters

Τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα παίζουν καθημερινά στο διαδικτυακό γήπεδο της winmasters με 0% γκανιότα!

Μένοντας πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει στους πελάτες της μια μεγάλη γκάμα επιλογών σε υψηλές αποδόσεις, η winmasters μηδενίζει την γκανιότα κάθε μέρα σε παιχνίδια ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και τένις με μεγάλο αθλητικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Κάθε μέρα 0% γκανιότα* στη winmasters

Σε κάθε ματς με 0% γκανιότα*, η στοιχηματική εταιρεία δεν λαμβάνει καμία προμήθεια και οι αποδόσεις στις αγορές «Τελικό Αποτέλεσμα» και «Νικητής» μεγαλώνουν προς όφελος των παικτών.

Τα μεγάλα ντέρμπι με 0% γκανιότα* στη winmasters

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η winmasters προσφέρει τις μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις που δεσπόζουν στο στοιχηματικό κουπόνι με μηδενική γκανιότα.

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ είναι προ των πυλών. Το μεσημέρι του Σαββάτου η Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Σίτι για την 11η στροφή της Premier League και όλα τα φώτα πέφτουν στο «Ολντ Τράφορντ».

Το απόγευμα της Κυριακής, η αμφίρροπη μάχη Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στο γήπεδο της «Λεωφόρου» κλέβει την παράσταση στην αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Superleague.

Λίγη ώρα αργότερα, το Μιλάνο χωρίζεται στα δύο. Το θρυλικό «Derbydella Madonnina» ανάμεσα στη Μίλαν και την Ίντερ θα καθηλώσει την ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Έχοντας τη δυνατότητα για στοίχημα με 0% γκανιότα και στα τρία ματς, τα εγγεγραμμένα μέλη της winmasters απολαμβάνουν το παιχνίδι τους με εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις στην επιλογή 1Χ2, με τις τιμές των φαβορί, αλλά και των αουτσάιντερ να γίνονται ακόμα πιο ελκυστικές.

Μεγάλες αποδόσεις και άμεσες αναλήψεις στα κέρδη σου από τη winmasters

Με την προσθήκη αγώνων με μηδενική γκανιότα, η winmasters συνεχίζει να εξελίσσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Άλλωστε, με μια υπερσύγχρονη και πλήρως ανανεωμένη πλατφόρμα, η εταιρεία υπόσχεται να κάνει το παιχνίδι πιο συναρπαστικό από ποτέ, με πληθώρα αγορών για prematch και live στοίχημα στον μαγικό κόσμο των σπορ, ταχύτητα στις συναλλαγές και άμεσες αναλήψεις.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ