ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Πληρώνουν τα γκολ στην Ανδαλουσία, αξίζει το 2.90 στο Λονδίνο

Ο Αλεξάντερ Μίτροβιτς πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Άρσεναλ  για την Premier League
Ο Αλεξάντερ Μίτροβιτς πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Άρσεναλ © 2022 ALBERTO PEZZALI/ASSOCIATED PRESS

Η δράση επιστρέφει στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μετά από τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων. Δύο στοιχηματικές επιλογές με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Διακοπή ήταν και πάει. Η δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφει και το ενδιαφέρον αναμένεται να κορυφωθεί από εδώ και πέρα μέχρι να φτάσουμε στη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε λιγότερο από δύο μήνες. Επιλέξαμε δύο στοιχήματα με τις καλύτερες που έχει προσφέρει ποτέ το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

(245) 17:00 ΦΟΥΛΑΜ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Πήγε με το καλύτερο κλίμα δυνατό κλίμα η Φούλαμ στη διακοπή. Οι 11 βαθμοί ύστερα από επτά αγωνιστικές αποτελούν ρεκόρ, ισοφάρισε την καλύτερη επίδοσή της στην Premier League σε βάθος επτά αγωνιστικών. Οι επενδύσεις που έγιναν έπιασαν τόπο και με το παραπάνω για τους Λονδρέζους, ενώ έχουν… καυτό τον Μίτροβιτς που σκοράρει κατά ριπάς. Χτύπησε στη διακοπή ο Σέρβος, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό και θα προλάβει. Τιμωρημένος ο καλός χαφ Παλίνια. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε σ’ ένα ματς ροντέο τη Νότιγχαμ Φόρεστ με 3-2 εκτός έδρας, ενώ οι δύο τελευταίες ήττες ήταν σε ζόρικα έτσι και αλλιώς ματς κόντρα στην Άρσεναλ και την Τότεναμ εκτός έδρας με 2-1.

Η Νιουκάστλ έχει το hype, έχει δυνατότητες για να πετύχει κάτι καλό φέτος, αλλά κάνει τη μια ισοπαλία πίσω από την άλλη. Έφυγε με δύο σερί Χ στη διακοπή. Αφού κόλλησε εντός έδρας στο 1-1 με την Μπόρνμουθ. Προηγουμένως παραχώρησε 0-0 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Οι δυνατότητες στη Νιουκάστλ είναι δεδομένες, αλλά είναι μια ομάδα που ψάχνεται ακόμα. Τέθηκε κιόλας νοκ άουτ ο γκολτζής Ίσακ, θα τσεκαριστεί ο καλός επιθετικός Γουντ. Ο άσος είναι αουτσάιντερ και έχει λογική, ειδικά από τη στιγμή που ο Μίτροβιτς κουβαλάει και φέτος τα Κρίνα. Στο 2.90 στο Πάμε Στοίχημα ο άσος.

Ο Χουλιέν Λοπετέγι στον πάγκο της Σεβίλλης
Ο Χουλιέν Λοπετέγι © 2021 ANGEL FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

(351) 19:00 ΣΕΒΙΛΛΗ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πήγε με δύο σερί ισοπαλίες στη διακοπή η Σεβίλλη. Μετά το 0-0 με την Κοπεγχάγη για το Champions League, πήρε το 1-1 στο Θεράμικα κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Γλίτωσε το κεφάλι του ο Λοπετέγκι, για την ώρα τουλάχιστον. Ήταν ζωτικής σημασίας η ισοπαλία αυτή, ωστόσο έδειξε για άλλη μια φορά πόσα θέματα έχει στην ανασταλτική λειτουργία. Ενδεικτικό το γεγονός πως δέχτηκε 2,10 xG, ενώ δημιούργησε μόλις 0,44 xG. Εκτός ο χαφ/εξτρέμ Κορόνα, επιστρέφει ο εξτρέμ Λαμέλα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήγε με προβληματισμό στο μπρέικ, αφού έχασε στο ντέρμπι της Μαδρίτης πριν από αυτό απέναντι στη Ρεάλ, εντός έδρας μάλιστα. Παρέδωσε εύκολα πνεύμα στο πρώτο ημίχρονο με γκολ στο 18’ και στο 36’, κατάφερε να μειώσει στο 83’, αλλά ήταν αργά. Δείχνει πιο επιθετικές τάσεις φέτος, αλλά δεν προσέχει ανασταλτικά για τα δεδομένα της. Ολοκλήρωσε με 1,10 xG έναντι 1,09 xG των Μερένγκες στο ματς. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα στη σειρά, καθώς προηγουμένως είχε χάσει από την Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-0 στη Γερμανία για το Champions League. Δεν παίζει λόγω τιμωρίας ο στόπερ Ερμόσο. Πάγια εκτός ο μπακ Ρεγκιλόν, τραυματίας ο Λεμάρ. Δεν μπόρεσε να προετοιμάσει σε απόλυτο βαθμό ο Σιμεόνε την ομάδα του, καθώς είχε πάρα πολλούς διεθνείς.

Η Σεβίλλη ψάχνει αντίδραση, ζει και αναπνέει για τα μεγάλα ματς στην Ανδαλουσία. Δέχεται όμως πολλές ευκαιρίες. Οι Κολτσονέρος από την άλλη πάνε με μια καλή απουσία και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από την ήττα στο derbi madrileno. Κοινό γνώρισμα και των δύο τα ρήγματα στην άμυνα, αμφότερες έχουν τον δικό τους λόγο για να κυνηγήσουν το τρίποντο. Έχουν αξία τα γκολ. Στο 1.91 στο Πάμε Στοίχημα το Goal/Goal.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ