ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Οι σωστές προβλέψεις κερδίζουν €250.000 ευρώ μετρητά*

Οι σωστές προβλέψεις κερδίζουν €250.000 ευρώ μετρητά*

Η πρώτη σέντρα για το Παγκόσμιο Κύπελλο πλησιάζει κι εσύ μπορείς ν’ αποδείξεις πόσο μεγάλος… παίκτης είσαι, στον δωρεάν διαγωνισμό Predictor για €250.000 μετρητά*!

Δέκα ερωτήσεις, δέκα ποδοσφαιρικοί σταθμοί για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που ξεκινά σε λίγες μέρες, περιμένουν τα δωρεάν προγνωστικά σου. Αυτός είναι ο «δρόμος» για να διεκδικήσεις €250.000 σε μετρητά* στο Predictor Παγκόσμιο Κύπελλο και μάλιστα με δωρεάν συμμετοχή! Αν μπορείς να προβλέψεις ποιος από τους «μύθους», Κριστιάνο Ρονάλντο ή Λιονέλ Μέσι θα σκοράρει πιο πολλά γκολ στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή, ποια ομάδα θα κατακτήσει την κούπα ή ποιος θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ τότε είσαι έτοιμος για την πρόκληση!

Διαγωνισμός μετρητών* με δωρεάν συμμετοχή! 10 ερωτήσεις για το έπαθλο!

Θα σκοράρει περισσότερα γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τον Λιονέλ Μέσι;

Δύο GOAT του αθλήματος είναι έτοιμοι για το δικό τους «Last Dance» στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι βρίσκονται προ των πυλών της αποχαιρετιστήριας συμμετοχής τους στη διοργάνωση. Μία μυθική κόντρα που τα τελευταία 15 χρόνια «καθήλωσε» τον κόσμο του ποδόσφαιρου συνεχίζεται στη γιορτή των κορυφαίων!

Predictor Παγκόσμιο Κύπελλο: €250.000 μετρητά*!

Ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο;

Πάντα μέσα στα φαβορί σε όποια κατάσταση κι βρίσκεται συγκαταλέγεται η πέντε φορές Πρωταθλήτρια Κόσμου Βραζιλία. Φυσικά στην κουβέντα και μάλιστα «ψηλά» είναι η κάτοχος του τίτλου Γαλλία. Από κοντά και η Αγγλία που εντυπωσίασε στο EURO. Η νεανική Ισπανία του Λουίς Ενρίκε δείχνει έτοιμη για την «υπέρβαση», ενώ από το… κόλπο δεν μπορεί να λείπει η Γερμανία που έχει τον Χάνσι Φλικ στον πάγκο της.

€250.000 μετρητά στο Predictor Παγκόσμιο Κύπελλο με δωρεάν συμμετοχή*!

Ποιος θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ;

Τα μεγάλα «κανόνια» του παγκόσμιου ποδόσφαιρου έχουν ραντεβού στα γήπεδα του Κατάρ και η κουβέντα για τον πρώτο σκόρερ του Παγκόσμιου Κυπέλλου «ανάβει»! Χάριν Κέιν, Κιλιάν Μπαπέ, Καρίμ Μπενζεμά, Νεϊμάρ και φυσικά το δίδυμο των ρεκόρ Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, ετοιμάζονται για μοναδικές παραστάσεις!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ