BWIN BET

Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει το πρωτάθλημα...

SUPERLEAGUE 2021-2022 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2021-2022 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα ραντεβού του Νοεμβρίου με γηπεδούχο την ΑΕΚ και φιλοξενούμενο τον Ολυμπιακό δεν είναι πολλά, όμως είναι ικανά να δώσουν… τίτλο!

To OAKA έχει ντέρμπι το απόγευμα της Κυριακής και η ΑΕΚ που διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 20 γκολ, θα αντιμετωπίσει την καλύτερη άμυνα, αυτή του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει δεχθεί μόλις 5 τέρματα. Οι Πειραιώτες είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως αισθάνονται την καυτή ανάσα της Ένωσης, η οποία με τρίποντο θα πατήσει κορυφή, «συγκατοικώντας» με τους «ερυθρόλευκους». Να κατακτήσει η ομάδα του Γιαννίκη τον πρώτο τίτλο έπειτα το 2018 προσφέρεται στο 6.00.

Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει το πρωτάθλημα...

Εξάλλου, με τον 41χρονο προπονητή στον πάγκο της, η Ένωση είναι αήττητη, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Ομάδα με πλάνο, βελτιωμένη επιθετικά, δημιουργεί αρκετές φάσεις στη διάρκεια του 90λεπτου. Άλλωστε, τη φετινή σεζόν μετρά 110 τελικές προσπάθειες, αριθμός που τη φέρνει αρκετά ψηλά στη σχετική λίστα. Ετσι, η νίκη της απέναντι στον Ολυμπιακό τιμάται στο 2.95!

Αήττητοι οι «ερυθρόλευκοι» στη Super League, με τέσσερις νίκες σε ισάριθμες εξόδους. Πέρασαν το εμπόδιο του Παναιτωλικού, του Αστέρα, της Λαμίας και του ΠΑΣ, ωστόσο μόλις μια φορά κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Το Over 2.5 στο ντέρμπι το βρίσκουμε στη bwin στο 2.00.

Aν οι αριθμοί παίζουν μπάλα, τότε, πρέπει να δούμε και τι κάνει ο Ολυμπιακός στα εκτός έδρας παιχνίδια με την ΑΕΚ τον Νοέμβριο. Όποτε διεξάγεται ντέρμπι αυτό τον μήνα, οι Πειραιώτες κατακτούν πάντα το πρωτάθλημα! Δεν έχει συμβεί ούτε μια, ούτε δυο, αλλά οκτώ φορές τα τελευταία 50 χρόνια. Στο 1.30 τιμάται στη bwin η κατάκτηση του τίτλου από τους «ερυθρόλευκους».

Ο οιωνός που θέλει τον Ολυμπιακό να κατακτά το Πρωτάθλημα, όταν βρίσκει την ΑΕΚ εκτός έδρας τον Νοέμβριο, συμπληρώνεται από την υπέρ του… παράδοση! Από το 1972 κι έπειτα, η Ένωση έχει υποδεχθεί οκτώ φορές τον Ολυμπιακό, έχοντας μόλις μια νίκη, το 2010, με το γκολ του Μπλάνκο στο τέλος! Αντίθετα, η ομάδα του Πειραιά έχει τέσσερις νίκες, εκ των οποίων οι δύο με ευρύ σκορ (5-1 και 4-0), ενώ σε άλλα τρία παιχνίδια δεν έχει ηττηθεί. Το διπλό στο ΟΑΚΑ προσφέρεται στο 2.30.

Το σύνολο του Μαρτίνς θα επιδιώξει να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα, όπως άλλωστε συνηθίζει τη φετινή σεζόν. Είναι χαρακτηριστικό, πως τα 10 από τα 15 τέρματά του στη Super League έχουν επιτευχθεί στο α’ μέρος. Οver 0.5 γκολ στο α’ μέρος από τους Πρωταθλητές θα το βρούμε στο 2.05.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

TAGS BWIN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ