STOIXIMAN

ΝΒΑ με Bet Builder & Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στη Stoiximan

 March 1, 2022, Los Angeles, California, USA: Luka Doncic 77 of the Dallas Mavericks sets up a play during their NBA, Basketball Herren, USA game against the Los Angeles Lakers on Tuesday March 1, 2022 at Crypto.com Arena in Los Angeles, California. Lakers lose to Mavericks, 104-109. /PI Los Angeles USA - ZUMAp124 20220301_zaa_p124_007 Copyright: xJAVIERxROJASx
March 1, 2022, Los Angeles, California, USA: Luka Doncic 77 of the Dallas Mavericks sets up a play during their NBA, Basketball Herren, USA game against the Los Angeles Lakers on Tuesday March 1, 2022 at Crypto.com Arena in Los Angeles, California. Lakers lose to Mavericks, 104-109. /PI Los Angeles USA - ZUMAp124 20220301_zaa_p124_007 Copyright: xJAVIERxROJASx IMAGO IMAGES/ZUMA WIRE

O πρώτος γύρος των πλέι-οφ μπαίνει στην τελική ευθεία με τη μάχη να κορυφώνεται σε αρκετά ζευγάρια. Ανάλυση και προγνωστικά από τον Hoopfellas.

Ο Ντόνσιτς και η χαμένη ψυχή των Τζαζ, ο Νερς απέναντι στον Ρίβερς και ο νόμος του Κρις Πολ! Πάμε να δούμε τα αποψινά ματς:

Οι Μαβς κρατήθηκαν «ζωντανοί» στο ξεκίνημα της σειράς όταν τα πράγματα ήταν όντως δύσκολα για αυτούς. Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Jalen Brunson έσπρωξαν την ομάδα του Τέξας μπροστά, με σημείο αναφοράς τα όσα είδαμε στο κομβικό δεύτερο παιχνίδι. Ο Brunson μετράει 28.6 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 4.6 τελικές πάσες στη σειρά. Για όσους παρακολουθούσαν το παιδί αυτό από τα κολεγιακά του χρόνια, η εκτόξευση αυτή δεν αποτελεί έκπληξη. Έχει συγκροτημένο χαρακτήρα, δεξιότητες υψηλού επιπέδου και ηγετικές ικανότητες.

Super Ενισχυμένες Αποδόσεις: Νικητής - Ντάλας Μάβερικς & Luka Doncic 32+ Πόντοι στο 4.90 από 3.65

Με την επιστροφή του Ντόνσιτς πλέον, το Ντάλας έχει ξεκάθαρα το επάνω χέρι στη σειρά. Η Γιούτα δεν έχει απαντήσεις απέναντι στον Σλοβένο που χτυπάει τις αλλαγές των Μορμόνων στα μετόπισθεν με τον δικό του, μοναδικό τρόπο. Ο τραυματισμός του Ντόνοβαν Μίτσελ (η μαγνητική έδειξε ότι δεν έχει πάθει χοντρή ζημιά όμως ταλαιπωρείται από θλάση στον τετρακέφαλο και είναι αμφίβολος για το έκτο ματς) έκανε χειρότερα τα πράγματα για τους Τζαζ οι οποίοι δείχνουν πως έχουν χάσει τη ψυχή τους σε αυτή τη σειρά. Δεν μπόρεσαν να πάρουν το τιμόνι στα χέρια τους όταν είχαν πλεονέκτημα και τώρα είναι αυτοί που βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.

Η πίεση θα είναι στην πλευρά των γηπεδούχων λοιπόν. Το Ντάλας, με τον Ντόνσιτς να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του στην τελική ευθεία (4η περίοδος), μπορεί να το εκμεταλλευτεί.

Bet Builder με Νικητής Ντάλας Μάβερικς και Λούκα Ντόνσιτς Τρίποντα 3+ σε απόδοση 2.31 στη Stoiximan

Οι Ράπτορς γυρίζουν (ή τουλάχιστον έτσι δείχνουν) τη σειρά με τους Σίξερς, κερδίζοντας τα δύο τελευταία ματς. Το 88-103 του πέμπτου παιχνιδιού και η εικόνα της ομάδας του Ρίβερς αποτελούν απτές αποδείξεις για τον εσωτερικό κόσμο των δύο αντιπάλων αυτή τη στιγμή.

Ο Νικ Νερς κέρδισε ένα do or die ματς χωρίς τον Φρεντ ΒανΒλίτ, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα στο αριστερό ισχίο. Ο σταρ των Ράπτορς δηλώνεται ως «αμφίβολος» ακόμα για το έκτο παιχνίδι, όμως στο Τορόντο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μπορέσει να επιστρέψει. Άλλωστε, η παρουσία του βετεράνου γκαρντ σε μια τέτοια αναμέτρηση μπορεί να είναι καταλυτική, παρά το γεγονός ότι δεν κάνει σπουδαία σειρά.

Super Ενισχυμένες Αποδόσεις: Joel Embiid : 28+ Πόντοι & 12+ Ριμπάουντ στο 4.30 από 3.20

Στη Φιλαδέλφεια η γκρίνια έχει φουντώσει ξανά, με τον Ντοκ Ρίβερς να κινδυνεύει να πάει σε έβδομο ματς ενώ βρισκόταν μπροστά με 3-0. Ο Embiid ήταν κακός στα μετόπισθεν προχθές και ο Harden ήταν κακός γενικώς. Σημειώστε ότι οι Σίξερς δεν θα έχουν διαθέσιμο τον Thybulle (παίζει κάτι παραπάνω από 14 λεπτά στα playoffs μετρώντας μόλις 3.3 πόντους) λόγω της νομοθεσίας του Καναδά για τους ανεμβολίαστους.

Αναμένεται μεγάλη μάχη, με την άμυνα των Ράπτορς να επιτίθεται στον Embiid, ο οποίος θα χρειαστεί οπωσδήποτε έξτρα βοήθεια.

Bet Builder με Χάντικαπ Τορόντο Ράπτορς +6.5 και Joel Embiid Πόντοι 26+ σε απόδοση 2.25 στη Stoiximan

Κλείνουμε με μια βόλτα στην πανέμορφη Νέα Ορλεάνη. Οι Pelicans έχουν βάλει δύσκολα στους Σανς, συγκεντρώνοντας –απολύτως δικαιολογημένα- πολλά φώτα της δημοσιότητας επάνω τους.

Η νεανική ομάδα του Ουίλι Γκριν είναι πολύ καλά προετοιμασμένη σε ψυχολογικό και τακτικό επίπεδο και εκμεταλλεύεται μέχρι τώρα τον τραυματισμό του Μπούκερ (έχει κάνει πρόοδο όμως μοιάζει δύσκολο να προλάβει το σημερινό ματς) αλλά και το γεγονός ότι στο Φοίνιξ μάλλον δεν περίμεναν τέτοια αντίδραση από την ομάδα της Νέας Ορλεάνης.

Super Ενισχυμένες Αποδόσεις: Brandon Ingram : 30+ Πόντοι

Ο Ingram είναι εξαιρετικός, ο Valanciunas κάνει πολύ καλή σειρά και ρούκι Jose Αlvarado βρίσκεται «σε αποστολή» απέναντι στον Κρις Πολ. Παρόλα αυτά, οι Σανς παραμένουν η καλύτερη ομάδα στο ματσάρισμα και πιθανόν ήρθε η ώρα να το αποδείξουν. Ο εγωισμός του Πολ έχει πειραχτεί με όλα αυτά τα σχόλια των τελευταίων ημερών, αναφορικά με την άμυνα των νεαρών Pelicans απέναντι του. Πρόκειται για ένα ηγέτη φτιαγμένο από σπάνιο υλικό. Αναμένουμε λοιπόν να το αποδείξει, ακόμα και εάν χρειαστεί –με τον Μπούκερ εκτός- να σηκώσει όλο το βάρος στις πλάτες του.

Νικητής Φοίνιξ Σανς σε απόδοση 1.80 στη Stoiximan

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog

Νέο, βελτιωμένο Bet Builder με ακόμη περισσότερες επιλογές!

Θέλεις να συνδυάσεις διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα δελτίο; Το Bet Builder ήρθε για να σου λύσει τα χέρια! Και τώρα σου δίνει ακόμη τη δυνατότητα να συνδυάσεις στοιχήματα Bet Builder με άλλες επιλογές Bet Builder και άλλα στοιχήματα στο ίδιο δελτίο!

Περισσότερες πληροφορίες για το Bet Builder της Stoiximan εδώ

TAGS STOIXIMAN STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ