INTERWETTEN BET

Ντέρμπι – φωτιά σε Ιταλία και Ισπανία γεμάτο ειδικά στοιχήματα

Ντέρμπι – φωτιά σε Ιταλία και Ισπανία γεμάτο ειδικά στοιχήματα

Ο Τσάβι κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Εσπανιόλ, ματσάρες κορυφής στην Serie A (Λάτσιο – Γιουβέντους και Ίντερ – Νάπολι). Όλα με 0% γκανιότα από την Interwetten.gr, όπως και το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός στη Super League Interwetten.

«Καυτό» το πρώτο τριήμερο στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μετά την διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, με την Interwetten.gr να προσφέρει με 0% γκανιότα εφτά αναμετρήσεις που… κόβουν την ανάσα!

Στο κλασικό ντέρμπι της Βαρκελώνης, ο Τσάβι κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Μπαρτσελόνα με αντίπαλο την συμπολίτισσα Εσπανιόλ (Σάββατο 20/11, 22:00). Με 0% γκανιότα και 332 ειδικά στοιχήματα από την Interwetten.gr η σπουδαία αναμέτρηση στο «Καμπ Νόου».

Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten! Όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα με δυνατές αποδόσεις! 21+

Σε απόδοση 2,45 να σημειωθούν πάνω από 3,5 γκολ στο «Καμπ Νόου», στο 4,30 να ανοίξει το σκορ ο Μέμφις Ντεπάι, στο 3,30 να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα ο Ραούλ Ντε Τομάς.

Στην Ρώμη, Λάτσιο και Γιουβέντους (20/11, 19:00) κοντράρονται με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους φέρει λίγο πιο κοντά στις πρώτες θέσεις. Με 0% γκανιότα και 280 ειδικά στοιχήματα η «καυτή» αναμέτρηση από την Interwetten.gr.

Στο 2,60 να σημειωθούν πάνω από 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο «Ολίμπικο», στο 2,50 να αντικρίσουν οι παίκτες της Γιουβέντους περισσότερες κάρτες από αυτούς της Λάτσιο.

Στο Μιλάνο, η Ίντερ θα επιχειρήσει να βάλει «φρένο» στην πορεία της εκ των πρωτοπόρων Νάπολι (Κυριακή 21/11, 19:00), με τον αγώνα να προσφέρεται με 0% γκανιότα και 240 ειδικά στοιχήματα από την Interwetten.gr.

Στο 2,30 να σημειωθεί ο πρώτο γκολ στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης του «Τζουσέπε Μεάτσα», στο 3,00 να δώσει ασίστ για τους Παρτενοπέι ο Πιότρ Ζιελίνσκι.

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης*! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Στην Ελλάδα, βεβαίως, κυριαρχεί το ντέρμπι κορυφής της Super League Interwetten μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού (21/11, 19:30), το οποίο επίσης προσφέρεται με 0% γκανιότα από την Interwetten.gr.

Στα 166 τα ειδικά στοιχήματα από την Interwetten.gr για την μεγάλη μονομαχία του ΟΑΚΑ, με κόρνερ, πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, anytime goalscorer και 6 match combos, τρία για κάθε ομάδα.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

TAGS INTERWETTEN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ