ΟΠΑΠ FINAL 8

Kύπελλο Ελλάδος: Ειδικά στοιχήματα & δυνατές αποδόσεις στα προημιτελικά του ΟΠΑΠ Final 8

BASKET LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / MEGAPRESS)
BASKET LEAGUE 2023-2024 / - ( / MEGAPRESS) EUROKINISSI SPORTS

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Άρης ανοίγουν την αυλαία του ΟΠΑΠ Final 8. Μπαίνεις στη δράση με ειδικές αγορές για το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ στο Pamestoixima.gr.

Η πρώτη μέρα του ΟΠΑΠ FINAL 8 Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ φέρνει δύο παραδοσιακές μονομαχίες και δημιουργεί τον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης στα «Δύο Αοράκια» της Κρήτης.

Το πρώτο τζάμπολ έρχεται με το αθηναϊκό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στις 18:00 και στη συνέχεια στις 21:00 ο Άρης αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Εκατοντάδες οι επιλογές για τους αγώνες του ΟΠΑΠ FINAL 8 Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ στο Pamestoixima.gr.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα ζευγάρια έδωσαν πριν λίγα 24ωρα αγώνες και για το ελληνικό πρωτάθλημα, με νικητές τους «Πράσινους» και τους «Κίτρινους», αντίστοιχα.

Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ στις 18:00 με ειδικές επιλογές στο Pamestoixima.gr

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Μπάσκετ, η Ένωση έχει το δυσκολότερο έργο της φάσης, αντιμετωπίζοντας το φαβορί της διοργάνωσης στο πρώτο της παιχνίδι. Ο Ηλίας Ζούρος έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία του «Δικέφαλου», αντικαθιστώντας τον Χουάν Πλάθα, και στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος, οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν με διαφορά 20 πόντων από το «τριφύλλι».

Νίκη Παναθηναϊκού σε απόδοση 1.06*

Νίκη ΑΕΚ σε απόδοση 9.50*

Στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ είναι στη δεύτερη θέση ως προς τον αριθμό των ασίστ, πίσω μόνον από τον Ολυμπιακό με 343 σε 18 παιχνίδια.

Ασίστ ΑΕΚ Over 15.5 σε απόδοση 1.85*

Ο Παναθηναϊκός, που στοχεύει στην κατάκτηση του 21ου τίτλου της ιστορίας του, προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες με Φενερμπαχτσέ στην Euroleague και ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, με τον Κέντρικ Ναν να αγγίζει το απόλυτο ρεκόρ του ελληνικού πρωταθλήματος ως προς τις βολές (21/21). Στο πρωτάθλημα, σε σύνολο 13 αγώνων, στους οποίους αγωνίζεται κατά μέσο όρο 22 λεπτά, ο Αμερικανός σκοράρει 13.2 πόντους ανά αγώνα .

Κατάκτηση Κυπέλλου Ελλάδας από Παναθηναϊκό σε απόδοση 1.63*

Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ: Άρης-ΠΑΟΚ στις 21:00 με εκατοντάδες επιλογές στο Pamestoixima.gr

O Άρης διανύει μια εντυπωσιακή σεζόν βασισμένη σε έναν εξαιρετικό ελληνικό κορμό, αλλά και την καθοδήγηση του Γιάννη Καστρίτη έχοντας καταγράψει μια σειρά από σημαντικές νίκες στην Ευρώπη και την Ελλάδα, με αποκορύφωμα εκείνη κόντρα στον Παναθηναϊκό, πριν από δύο αγωνιστικές. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ, αναζητεί μια σταθερότητα και η σπουδαιότητα του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης σε έναν μονό αγώνα αυξάνει κατακόρυφα το ενδιαφέρον.

Νίκη Άρη σε απόδοση 1.48*

Νίκη ΠΑΟΚ σε απόδοση 2.65*

«Κίτρινοι» και «Ασπρόμαυροι» κυριαρχούν αυτή τη σεζόν στα κλεψίματα, καθώς ο Ρόνι Χάρελ είναι πρώτος σε κλεψίματα στο πρωτάθλημα με 37, ακολουθούμενος από τον Έλβαρ Φρίντρισκον που έχει 26.

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ.

Ανανεωμένη Τριπλή Προσφορά και Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Pamestoixima.gr

Η αγωνιστική δράση επέστρεψε στα γήπεδα της Ευρώπης με συναρπαστικές αναμετρήσεις σε Champions League, Europa League και Conference League! Ένα τριήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο και για αυτό στο Pamestoixima.gr σε περιμένουν ενισχυμένες αποδόσεις* στους αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά και η ανανεωμένη τριπλή προσφορά* γνωριμίας, πιο δυνατή από ποτέ! Στο Pamestoixima.gr το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ