ΟΠΑΠ FINAL 8

Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ: Οι αποδόσεις για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΟΠΑΠ Final 8!

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο με τον Φίλιπ Πετρούσεβ
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο με τον Φίλιπ Πετρούσεβ INTIME

Μοναδικές αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα για το “ΟΠΑΠ Final 8” Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ στο Pamestoixima.gr και τους διεκδικητές του τίτλου.

Ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ πραγματοποιείται ανελλιπώς από το 1976 και τα τελευταία χρόνια έχει συνδεθεί με το κλειστό γήπεδο του Ηρακλείου, «Δύο Αοράκια» καθώς σε 5 από τις τελευταίες 6 σεζόν, η Κρήτη έχει αποδειχθεί ιδιαιτέρως φιλόξενη.

Σχεδόν όλες οι ομάδες που έχουν κατακτήσει έστω και μια φορά τον τίτλο συμμετέχουν και στη φετινή διοργάνωση του “ΟΠΑΠ FINAL 8”, η οποία πέρσι είχε νικητή τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός έχει 20 κατακτήσεις Κυπέλλου στην ιστορία του, ο Ολυμπιακός 11, ο Άρης 8, η ΑΕΚ 5, ο ΠΑΟΚ 3 και ο Πανιώνιος 1. Μόνο ο Προμηθέας δεν έχει κατακτήσει το τρόπαιο, αλλά είχε φτάσει το 2020 στον τελικό.

Στοίχημα στο Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ: Φαβορί ο Παναθηναϊκός, κοντά και ο Ολυμπιακός

Ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου και προσφέρεται στο Pamestoixima.gr σε απόδοση 1.72, με την αντίστοιχη τιμή του Ολυμπιακού να είναι στο 2.15. Τη φετινή σεζόν, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν συναντηθεί 3 φορές σε πρωτάθλημα και Euroleague. Οι «πράσινοι» έχουν δύο συνεχόμενες νίκες στο Πρωτάθλημα εντός και εκτός έδρας, με τους ερυθρόλευκους να έχουν επικρατήσει στην πρεμιέρα της Euroleague στο ΟΑΚΑ τον Οκτώβριο.

Να φτάσει ο Παναθηναϊκός στον τελικό σε απόδοση 1.15*

Να φτάσει ο Ολυμπιακός στον τελικό σε απόδοση 1.12*

Ειδικά στοιχήματα στο Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ: Οι αγώνες των προημιτελικών και οι συνδυαστικές επιλογές

Το πρώτο τζάμπολ του “ΟΠΑΠ FINAL 8”, πραγματοποιείται το απόγευμα της Πέμπτης με την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό (18:00). Παρακάτω το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ στα προημιτελικά:

Πέμπτη 15/02

Παρασκευή 16/02

Βάσει της κλήρωσης, το «αιώνιο ντέρμπι» μπορεί να προκύψει μόνο στον τελικό του “ΟΠΑΠ FINAL 8”, που ξεκινάει στις 19:00 την Κυριακή (18/02).

Ζευγάρι τελικού Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός σε απόδοση 1.20*

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

Ανανεωμένη Τριπλή Προσφορά και Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Pamestoixima.gr

Η αγωνιστική δράση επέστρεψε στα γήπεδα της Ευρώπης με συναρπαστικές αναμετρήσεις σε Champions League, Europa League και Conference League! Ένα τριήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο και για αυτό στο Pamestoixima.gr σε περιμένουν ενισχυμένες αποδόσεις* στους αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά και η ανανεωμένη τριπλή προσφορά* γνωριμίας, πιο δυνατή από ποτέ! Στο Pamestoixima.gr το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ