STOIXIMAN BET

Grand Prix Γαλλίας: Aνάλυση & Προγνωστικά

SAINZ Jr. Carlos F1 Scuderia Ferrari FIA Formel 1 GP Austria 2022 am 10. 07. 2022 Spielberg *** SAINZ Jr Carlos F1 Scuderia Ferrari FIA Formula 1 GP Austria 2022 on 10 07 2022 Spielberg Copyright: xJerryxAndrex
SAINZ Jr. Carlos F1 Scuderia Ferrari FIA Formel 1 GP Austria 2022 am 10. 07. 2022 Spielberg *** SAINZ Jr Carlos F1 Scuderia Ferrari FIA Formula 1 GP Austria 2022 on 10 07 2022 Spielberg Copyright: xJerryxAndrex IMAGO/LACI PERENYI

Το 12ο GP της σεζόν έρχεται το απόγευμα στις 16:00! Ανάλυση και προγνωστικά στοιχήματος για το GP της Γαλλίας.

Τέλη Ιουλίου και μετά από έναν πρωτοφανή καύσωνα, η περιοχή της Μασσαλίας ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον 12ο αγώνα της χρονιά της Φόρμουλα 1, με τη μάχη καλά να κρατεί σε όλα τα μέτωπα, μετά τους δύο καταπληκτικούς αγώνες που είδαμε σε Σίλβερστόουν και Αυστρία.

Αυτό που πρέπει να λάβουμε εκ προοιμίου υπόψη μας για το Γκραν Πρι της Γαλλίας, είναι ότι θα ισχύσουν για πρώτη φορά δύο σημαντικές τροποποιήσεις που εισήγαγε στους κανονισμούς η FIA για την ελαστικότητα του δαπέδου των μονοθεσίων, ώστε να αντιμετωπιστεί βέλτιστα το φαινόμενο των αναπηδήσεων (porpoising) και οι επιπτώσεις του στην υγεία των οδηγών της Formula 1.

Το τελευταίο Γαλλικό Γκραν Πρι;

Το φετινό Γκραν Πρι στην πίστα του “Le Castellet” στην περιοχή της Μασσαλίας, ίσως και να έχει ιστορική σημασία, καθώς το συμβόλαιο του Γκραν Πρι της Γαλλίας λήγει φέτος και οι πιθανότητες ανανέωσης του εκμηδενίζονται μέρα με τη μέρα.

Tόσο το Γκραν Πρι του Le Castellet, όσο και το ιστορικό Γκραν Πρι του “Spa-Francorchamps” στο Βέλγιο, δεν περιλαμβάνονται στο καλεντάρι της επόμενης σεζόν και μόνο με ένα θαύμα της τελευταίας στιγμής θα αλλάξει κάτι. Και ας παραδέχονται όλοι, ότι η Γαλλία δικαιούται μια θέση στο ημερολόγιο της Φόρμουλα 1, μόνο και μόνο επειδή είναι η χώρα που εφηύρε τον όρο “Grand Prix”…

Formula 1 στη Stoiximan: Ειδικά, Μακροχρόνια & Live Betting!

Η ευκαιρία της Φεράρι και του Σάινθ

Η Φεράρι στους δύο τελευταίους συναρπαστικούς αγώνες, κατάφερε να ψαλιδίσει τη διαφορά τελικής ταχύτητας που είχε νωρίτερα φέτος από τη Ρεντ Μπουλ και, σε συνδυασμό με το πλεονέκτημα πρόσφυσής της στις αργές στροφές, έχει ξαναπάρει το πάνω χέρι από την αντίπαλο της ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν. Κατά συνέπεια το 3,50 της Stoiximan για νίκη της Φεράρι στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών, μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά μεγάλο μετά από μερικές εβδομάδες!

Παράλληλα η Φεράρι κάνει φέτος μια ρηξικέλευθη τομή στα χρονικά της, αφήνοντας τους Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ, χωρίς προτεραιότητα, να μάχονται επί ίσοις όροις στην πίστα και ας κερδίσει ο καλύτερος. Κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί σχεδόν ποτέ στην ιστορία της «Scuderia», καθώς ανέκαθεν όταν είχε βρεθεί σε πλεονεκτική θέση για διεκδίκηση του τίτλου, έριχνε όλο το βάρος σε έναν οδηγό, με ρητές οδηγίες να τον αφήνει ο ομόσταυλος του να τον προσπεράσει.

Ας θυμηθούμε τι γινόταν τη χρυσή εποχή του Σουμάχερ και το γινάτι του Μπαρικέλο, για να καταλάβουμε πόσο σημαντικό δεδομένο έχουμε στα χέρια μας. Αυτή η ιδιαιτερότητα λοιπόν, καθιστά τρομερά ελκυστικές τις αποδόσεις του Κάρλος Σάινθ, τόσο να κερδίσει το Γκραν Πρι της Γαλλίας σε απόδοση 15,00(!) όσο και το 12,00 της Stoiximan για να κάνει τον ταχύτερο γύρο!

Θεωρητικά ο «γηπεδούχος» Σαρλ Λεκλέρκ, έχει μεγάλο στόχο να κερδίσει το Γκραν Πρι της χώρας του, αλλά και μόνο οι τεράστιες προσδοκίες του Γαλλικού κοινού και ΜΜΕ σε συνδυασμό με τον καταστροφικό περσινό του αγώνα στο Castellet – «τίποτα δεν είχε πάει καλά, ήταν μια από τις χειρότερες, αν όχι η χειρότερη, κούρσα της καριέρας μου στη Φόρμουλα 1» – μπορεί εύκολα να αποβούν μπούμερανγκ για τον ιδιοσυγκρασιακό Μονεγάσκο.

Καραδοκεί ο Χάμιλτον

Ο διευθυντής της Μερσέντες Κρίστιαν Χόρνερ, δήλωσε ευθαρσώς ότι με την εισαγωγή των νέων κανονισμών, η Μερσέντες θα μπορεί πλέον να χτυπήσει στα ίσια τόσο την Ρεντ Μπουλ, όσο και τη Φεράρι στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ο Λούις Χάμιλτον φυσικά και καραδοκεί για να διεκδικήσει ακόμη και την νίκη στη Γαλλία και εύλογα αισιοδοξεί ότι θα ανέβει τουλάχιστον στο βάθρο. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα ενδεχόμενο που συγκεντρώνει πιθανότητες μεγαλύτερες του 50%, οπότε το 2,20 της Stoiximan, συνιστά περίπτωση εξαιρετικού value bet.

Επιλογές Φόρμουλα 1 – Grand Prix Γαλλίας στη Stoiximam

  • Νικητής αγώνα – Κάρλος Σάινθ (8,00)
  • Ταχύτερος Γύρος – Κάρλος Σάινθ (12,00)
  • Νικητήριο Μονοθέσιο – Φεράρι (2,20)
  • Να ανέβει στο βάθρο – Λιούις Χάμιλτον (2,20)
  • Νικητής Πρωτάθλημα κατασκευαστών – Φεράρι (3,50)

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ