PAME STOIXIMA PGS

Γκολ στην Γερμανία, σκοράρει στην πρώην ο Λεβαντόφσκι

Γκολ στην Γερμανία, σκοράρει στην πρώην ο Λεβαντόφσκι

Η ανάλυση του Τσάρλυ για τα ματς Λειψία - Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα - Μπάγερν.

Για τον 6ο Όμιλο η Λειψία υποδέχεται την Ρεάλ. Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν τον δικό τους τρόπο, να παίρνουν αυτό που χρειάζονται από τα παιχνίδια τους. Η Ρεάλ μπορεί να σε κερδίσει χωρίς να πάρει την κατοχή μπάλας, δίχως να δημιουργήσει αυτή τις μεγάλες ευκαιρίες, ούτε καν να χρειάζεται να είναι καλύτερη. Έχει μοναδικό ταλέντο, να επικρατεί σε παιχνίδια, που μοιάζει ο αντίπαλος, να κυριαρχεί, όμως στην πράξη αυτό δεν συμβαίνει. Απλά αντέχει τα χτυπήματα, διαβάζει το παιχνίδι τις αδυναμίες και χτυπά σε ποδόσφαιρο χώρου. Δεν έχει πάντως μεγάλη πίεση για το αποτέλεσμα στην Λειψία, καθώς της φθάνει για να πάρει την πρώτη θέση να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική στην Μαδρίτη την Σέλτικ.

Οι Γερμανοί, είναι βελτιωμένοι με τον Μάρκο Ρόζε, τρέχουν ένα αήττητο ρεκόρ 5-2-0 και έχουν πετύχει 35 τέρματα στα 10 παιχνίδια που έχει κοουτσάρει. Αν είχε την ανάγκη, να κερδίσει το παιχνίδι η Ρεάλ, το πιο πιθανό είναι πως θα την έβρισκε την άκρη. Το γεγονός πως δεν έχει τόσο μεγάλη πίεση για επικράτηση, με κάνει να ασχοληθώ με το over 2,5 στο 1,65 από το Pame Stoixima.

Για τον 3ο Όμιλο η Μπαρτσελόνα, θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν. Κανονικά θα έπρεπε να είναι το παιχνίδι της βραδιάς, όμως το πιθανότερο είναι, την ώρα που θα ετοιμάζονται στα αποδυτήρια, να μάθουν οι παίκτες του Τσάβι, πως αποκλείστηκαν από το Champions League, πληρώνοντας δύο πράγματα. Το πέναλτι που δεν είδε το VAR, σε καθαρό χέρι του Ντέμφρις, στο Μεάτσα και των τραυματισμό των Κουντέ, Κρίστιανσεν, Αραούχο, που έφερε στο γήπεδο τον Πικέ, στην ρεβάνς στο Καμπ Νου με την Ίντερ.

Η ομάδα του Ινζάκι, κερδίζει την Πλιζέν, στο απογευματινό παιχνίδι και παίρνει την πρόκριση, μετατρέποντας το Μπαρτσελόνα, Μπάγερν σε φιλική αναμέτρηση. Σε αυτήν την χωρίς άγχος αναμέτρηση το να βρει γκολ, ο Λεβαντόφσκει απέναντι στους παλιούς συμπαίκτες του, έχει ένα ενδιαφέρον και πληρώνει, 1,75 στο Pame Stoixima.

Η ανάλυση από τον Τσάρλυ:

Το Champions League παίζει μπάλα με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

TAGS PAME STOIXIMA PGS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ