PAME STOIXIMA PGS

Ακολουθώντας το σερί

Ακολουθώντας το σερί

Η ανάλυση του Τσάρλυ για τα ματς Κρίσταλ Πάλας-Γουλβς και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ.

Η Γουλβς βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και η διοίκηση σκέφτεται την επιστροφή Εσπίριτο με σκοπό να λύσει το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας, που έχει πετύχει μόλις 4 τέρματα σε 10 παιχνίδια. Την περασμένη αγωνιστική κέρδισε πάντως με 1-0 τη Νότιγχαμ, με υπηρεσιακό τον Ντέιβις, που θα καθίσει και σήμερα, στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας στον πάγκο.

Η ομάδα του Βιεϊρά προέρχεται από λευκή ισοπαλία στην έδρα της Λέστερ, σε ένα παιχνίδι που ο Γάλλος τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αμυντική προσήλωση των ποδοσφαιριστών του, είχε όμως παράπονα στο επιθετικό κομμάτι. Το συγκεκριμένο ζευγάρι τα 4 χρόνια που βρίσκεται η Γουλβς στην Premier League έρχεται μόνιμα under. Μιλάμε για 8 παιχνίδια πρωταθλήματος, ανεξαρτήτως έδρας, 9 μαζί με ένα παιχνίδι Κυπέλλου. Το under 2,5 στο 1,64 από το Pame Stoixima.

Πλεονέκτημα οι Σπερς στη μάχη τετράδας

Ντέρμπι 4άδας στην Premier League. Η ομάδα του Τεν Χαγκ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο Ολλανδός τεχνικός δοκιμάζει ένα 4-3-3 με 6άρι τον Κασεμίρο και εσωτερικούς μέσους τους Έρικσεν και Φερνάντες. Καταλαβαίνετε πως παίζοντας με δύο δεκάρια στον άξονα δεν μπορεί να βγάλει ένταση στην πίεση στο μεσαίο μπλοκ και να έχει ενέργεια στο παιχνίδι της.

Αντίθετα ο Κόντε έχει φέρει την Τότεναμ στο δικό του ποδόσφαιρο. Έχει πετύχει μάλιστα κάτι σημαντικό φέρνοντας στην ομάδα τους Κουλουσέφσκι, Ριτσάρλισον και Πέρισιτς. Έχει καταφέρει να σταματήσουν οι Σπερς να είναι απόλυτα εξαρτώμενοι επιθετικά από τους Κέιν και Σον. Πέρυσι η Γιουνάιτεντ κέρδισε το συγκεκριμένο παιχνίδι με χατ τρικ του Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, όμως δεν βρίσκεται αυτήν την στιγμή σε κατάσταση να κερδίσει κανένα παιχνίδι μόνος του. Το Χ2Δ στο 1.58 από το Pame Stoixima.

Η ανάλυση από τον Τσάρλυ:

Η Premier League παίζει μπάλα με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

TAGS PAME STOIXIMA PGS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ