ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβάντε: Προγνωστικά και ανάλυση - Δεδομένα για 2.13

Ο Ανχέλ Κορέα πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Χετάφε
Ο Ανχέλ Κορέα © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί την ουραγό Λεβάντε σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της La Liga. Ποντάρισμα στο 2.13.

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της La Liga η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί τη Λεβάντε (20:00 NOVASPORTS 1, , LIVE από το SPORT24). Η υποχρέωση νίκης είναι μεγάλη και στις δύο πλευρές. Η καθεμία χρειάζεται το τρίποντο για τους δικούς της λόγους. Η Ατλέτι ισοβαθμεί με την Μπαρτσελόνα στη μάχη της τέταρτης θέσης, ενώ η Λεβάντε βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και στο -13 από τη σωτηρία.

Σ’ ένα τρομερά εντυπωσιακό ματς και ένα από τα καλύτερα της σεζόν η Ατλέτικο Μαδρίτης επιβλήθηκε της Χετάφε 4-3 στο τοπικό ντέρμπι στο Μετροπολιτάνο. Πάνω κάτω η μπάλα με εκατέρωθεν φάσεις. Προηγήθηκε 2-0 στο 27’, στο 42’ η Χετάφε το γύρισε σε 3-2, αλλά ο Κορέα στο 45’ ισοφάρισε. Στο β’ μέρος ήταν αυτή που πήρε τις περισσότερες πρωτοβουλίες και προσπάθειες για γκολ, ενώ από το 58’ έπαιζε και με παίκτη λιγότερο. Εν τέλει ο Ερμόσο έδωσε τη λύση λίγο πριν την εκπνοή. Κάρτες ο Φελίπε, εκτός Βας, Καράσκο, Γκριεζμάν, αμφίβολοι Ερμόσο και Χιμένες.

Σκούρα τα πράγματα λοιπόν για τη Λεβάντε που μετράει τρεις σερί ήττες, το κλίμα είναι βαρύ και ασήκωτο πλέον, ειδικά μετά από τον τρόπο που έχασε από την Μπέτις εντός έδρας. Βρέθηκε να χάνει 3-0 στο 42’, αλλά στο 47’ μείωσε σε 3-2, εν τέλει ο Φεκίρ με το δεύτερο γκολ του στο ματς διαμόρφωσε το τελικό 4-2. Άθλια εμφάνιση για την ομάδα από τη Βαλένθια στο α’ μέρος, κάτι πήγε να κάνει μετά την ανάπαυλα, αλλά ως εκεί. Νοκ άουτ ο καλός στόπερ Βέζο και ο μπακ Κλερ. Τιμωρημένος ο επιθετικός Σολδάδο. Πάγια εκτός ο στόπερ Μουστάφι και ο χαφ Καμπάνια.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο άσος στο 1.29 δεν λέει και τίποτα. Η Ατλέτι είναι εντυπωσιακή επιθετικά, αλλά ανασταλτικά καιρό τώρα προβληματίζει και δίνει πολλά δικαιώματα. Τα τρία γκολ από τη Χετάφε λένε πολλά. Η Λεβάντε δεν έχει τίποτα να χάσει και πέρσι τα πάλεψε τα παιχνίδια με την Ατλέτικο, μετρώντας δύο ισοπαλίες και μια νίκη μέσα στο 2021, η νίκη ήταν μάλιστα στη Μαδρίτη. Πριν από αυτά τα ματς η Ατλέτικο μετρούσε 11 σερί νίκες ως γηπεδούχος. Η Λεβάντε παίζει τα ρέστα της και εδώ που έφτασε μόνο να ρισκάρει την παίρνει. Στα 5/6 τελευταία ματς στο Μετροπολιτάνο η Ατλέτι έχει δεχτεί γκολ, τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας ματς της Λεβάντε στο πρωτάθλημα έληξαν Goal/Goal. Στο 2.13 κατά μέσο όρο το Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβάντε: Goal/Goal (απόδοση 2.13), 20:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ