BIG GAMES BET

Ατλέτικο Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Προγνωστικά και ανάλυση - Αξίζουν τα γκολ

Ο Λουίς Σουάρες της Ατλέτικο σε στιγμιότυπο κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη La Liga 2021-2022 στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", Μαδρίτη | Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021
Ο Λουίς Σουάρες της Ατλέτικο σε στιγμιότυπο κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη La Liga 2021-2022 στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", Μαδρίτη | Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ατλέτικο Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο κοντράρονται για ένα εισιτήριο στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας. Περιμένει στον τελικό η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ήρθε η ώρα για να βγει και η δεύτερη ομάδα για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας. Η Ρεάλ Μαδρίτης υπερκέρασε το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τετάρτης και απόψε κοντράρονται Ατλέτικο Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο (21:00 NOVASPORTS 2 , LIVE από το SPORT24 ). Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Ανεξαρτήτως διοργάνωσης έχουν συναντηθεί 195 φορές. Η Ατλέτικο μετράει 87 νίκες, η Αθλέτικ 73, ενώ 35 ματς δεν είχαν νικητή.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Προγνωστικά στοιχήματος

Πάλι καλά να λέει η Ατλέτικο που πήρε το 2-2 στο Θεράμικα κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Και πολύ της ήταν έτσι όπως παρουσιάστηκε. Ναι μεν προηγήθηκε στο 10’ με ένα εντυπωσιακό μακρινό σουτ του Κορέα, αλλά από εκεί και πέρα δέχτηκε έντονη πίεση. Η Βιγιαρεάλ ισοφάρισε με τον Πάου Τόρες στο 29’, ενώ ο Αλμπέρτο Μορένο στο 58’ γύρισε τούμπα το ματς. Δέκα λεπτά αργότερα ο Κοντογκμπιά ισοφάρισε, ενώ ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε λίγο πριν το τέλος. Είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά έδειξε εκ νέου ευάλωτη στην οπισθοφυλακή. Ντεφορμέ ο Όμπλακ, ο οποίος πάντως απέκρουσε πέναλτι του Ζεράρδ Μορένο στο 23’. Ξανά εκτός Γκριεζμάν και Σάβιτς. Επιστρεφουν Χιμένες και Σουάρες.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο τα βρήκε για άλλη μια χρονιά σκούρα στη Βιτόρια και κόλλησε στο 0-0 με την Αλαβές. Κακό ματς από άποψη θεάματος, λίγες οι καλές στιγμές της. Δεν βοήθησαν ούτε ο αγωνιστικός χώρος, ούτε οι καιρικές συνθήκες. Μετά από λίγο οι παίκτες έδειξαν να έχουν το μυαλό τους στο αποψινό ματς. Ιδιαίτερα αισιόδοξος για το σημερινό ματς ο Μαρθελίνο, που δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός πως η ομάδα του μπορεί να διεκδικήσει άλλο ένα τρόπαιο. Χτύπησε ο χρήσιμος χαφ Βενθεδόρ, εκτός ο στόπερ Νούνιεθ.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Στοιχηματική πρόταση

Τα μεταξύ τους ματς είναι παραδοσιακά ισορροπημένα, ενώ αυτό του πρώτου γύρου για τη La Liga έληξε 0-0 στη Μαδρίτη. Η Ατλέτι δίνει πολλά δικαιώματα με την αμυντική λειτουργία της, παρότι ο Σιμεόνε προσπαθεί σε κομβικά ματς να τα προσεγγίσει συντηρητικά. Έχει την ποιότητα η Ατλέτι, ειδικά τώρα που γύρισε ο Σουάρες να ανοιχτεί και να μην πάει για το μισό γκολ. Ο Μαρθελίνο δεν είναι όμως κανένας χθεσινός και έχει χτίσει μια στρωμένη ομάδα. Στο 2.13 το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, έχει αξία. Πριν το φετινό 0-0 το εν λόγω ζευγάρι μετρούσε τρία σερί Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Goal/Goal (απόδοση 2.13), 21:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ