BIG GAMES BET

Αταλάντα - Ίντερ: Προγνωστικά και ανάλυση - Παράδοση και μομέντουμ για 2.13

Ο Μάρτεν ντε Ρόον της Αταλάντα κόντρα στον Νικολό Μπαρέλα της Ίντερ σε αναμέτρηση για τη Serie A
Ο Μάρτεν ντε Ρόον της Αταλάντα κόντρα στον Νικολό Μπαρέλα της Ίντερ © 2022 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η Ίντερ έρχεται με φόρα μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ιταλίας κόντρα στη Γιουβέντους, αλλά δοκιμάζεται στο Μπέργκαμο σ’ ένα αρκετά ύπουλο ματς κόντρα στην Αταλάντα. Ποντάρισμα σε επιλογή του 2.13.

Η μάχη για το Σκουντέτο συνεχίζεται στην Ιταλία, ωστόσο η Ίντερ είναι αυτή που έχει πάρει ένα ελαφρύ προβάδισμα. Βρίσκεται στο +1 από τη δεύτερη Μίλαν, ενώ έχει και ματς λιγότερο. Απόψε πάντως το πέρασμα από το Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα (21:45 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24 ) μόνο εύκολο δεν μοιάζει. Πιέζεται τις τελευταίες ώρες το διπλό, το οποίο τιμάται κατά μέσο όρο στο 2.24 πλέον από το 2.40

Αταλάντα - Ίντερ: Προγνωστικά και ανάλυση

Δεύτερη σερί νίκη για την Αταλάντα και τρίτο ματς που δεν κερδίζει, ωστόσο δεν είναι και σε φουλ φόρμα και ας λένε άλλα τα αποτελέσματα. Μετά το 6-2 επί της Ουντινέζε για το πρωτάθλημα που η αντίπαλος ήταν αποδεκατισμένη και με πλειάδα απουσιών λόγω κορονοϊού ακολούθησε η πρόκριση στη συνέχεια του Κυπέλλου Ιταλίας. Κέρδισε μεσοβδόμαδα τη Βενέτσια εντός έδρας με 2-0. Ο Μουριέλ άνοιξε το σκορ με αμφισβητούμενο τρόπο για το πώς κατέβασε την μπάλα πριν σουτάρει στο 12’, ενώ στο 88 ο Μέλε σφράγισε τη νίκη. Όπως και να έχει το κλίμα σταδιακά βελτιώνεται ξανά για την ομάδα του Γκασπερίνι που ισοβαθμεί με τη Γιουβέντους στη μάχη της τετράδας, αλλά έχει και δύο ματς παραπάνω. Έξω οι χαφ Γκοσένς και Μέλε, ομοίως και ο γκολτζής Σαπάτα. Θα τσεκαριστεί ο στόπερ Τολόι που δίνεται αμφίβολος, αν και φημολογείται πως είναι εκτός με κορονοϊό. Στο Κύπελο Εθνών Αφρικής ο νεοφερμένος εξτρέμ Μπογκά.

Η Ίντερ ζορίστηκε για τα καλά στο Σούπερ Καπ που έγινε στο Μεάτσα μεσοβδόμαδα κόντρα στη Γιουβέντους, αλλά στο τέλος πανηγύρισε την κούπα. Επικράτησε 2-1 στην παράταση με τον Αλέξις Σάντσεζ να σκοράρει λίγο πριν την εκπνοή της ημίωρης παράτασης. Είχε βρεθεί πίσω στο σκορ στο 25’ από τον ΜακΚένι, αλλά δέκα λεπτά αργότερα ο Λαουτάρο με πέναλτι έφερε την ισορροπία στο ματς. Μετράει οκτώ σερί νίκες στο πρωτάθλημα και μονάχα από Λάτσιο και Νάπολι έχει δεχτεί γκολ στο διάστημα αυτό. Ο Σιμόνε Ιντσάγκι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα για το αποψινό ματς που προσπάθησε τις τελευταίες μέρες να επαναφέρει τους παίκτες του στο σωστό κλίμα και να αφήσουν πίσω τον θρίαμβο απέναντι στη Γιουβέντους.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Αταλάντα ταλαιπωρήθηκε το προηγούμενο διάστημα με τον κορονοϊό, όχι πως τώρα τον έχει αφήσει στην άκρη. Έχει κάποιες απουσίες στην άμυνα, ενώ και ο ηγετικός Τζιμσίτι δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η Ίντερ είναι κουρασμένη μεν, με ηθικό δε και με μια νίκη σήμερα θα δείξει ποιος είναι το αφεντικό για το πρωτάθλημα, αλλά θα κόψει και τις όποιες ορέξεις της Αταλάντα για τον τίτλο. Μπερδεμένο ματς, πόσω μάλλον από τη στιγμή που τα 5/8 τελευταία μεταξύ τους έληξαν ισόπαλα. Στα άλλα τρία ματς, δύο φορές κέρδισε η Ίντερ, μια η Αταλάντα. Το Χ2 και Goal/Goal στο 2.13 συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αταλάντα - Ίντερ: Χ2 & Goal/Goal (απόδοση 2.13), 21:45
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ