DAILY BET

Άστον Βίλα - Νιούκαστλ στην κόντρα των φορμαρισμένων και η υποχρέωση της Τότεναμ

Άστον Βίλα - Νιούκαστλ στην κόντρα των φορμαρισμένων και η υποχρέωση της Τότεναμ
@2023 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η Premier League και οι μάχες σε όλα τα μέτωπα συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Η αναμέτρηση της Άστον Βίλα με τη Νιούκαστλ νωρίς στο πρόγραμμα του Σαββάτου (14:30) ξεχωρίζει για την 31η αγωνιστική.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι διανύει τις καλύτερες μέρες της μέσα στη φετινή σεζόν. Στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδι της για το πρωτάθλημα έχει μια ισοπαλία και έξι νίκες, εκ των οποίων τέσσερις σερί! Με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει στην 6η θέση με ρεαλιστικές ελπίδες να κερδίσει το στοίχημα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σε απόλυτα θετικό μομέντουμ είναι πλέον και η Νιούκαστλ. Αφού ξεπέρασε έναν κακό μήνα με τις ισοπαλίες απέναντι σε Γουέστ Χαμ, Μπόρνμουθ και τις ήττες κόντρα σε Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, απάντησε με ένα σερί πέντε νικών!

Οι 15 κερδισμένοι βαθμοί έφεραν τις «καρακάξες» στην 3η θέση και σε με σημαντικό προβάδισμα για την 4άδα, καθώς η Νιούκαστλ είναι στο +3 πια από την 5η Τότεναμ και με ένα ματς λιγότερο. Ο Έντι Χάουι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, δημιουργώντας ένα σύνολο που δείχνει πως μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη λίγκα και όχι αυτόν του κομπάρσου.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, μεταξύ δύο ομάδων που είναι σε φουλ φόρμα αυτή την περίοδο. Ο Έμερι δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στην τακτική και η Βίλα έχει υπομονή στο παιχνίδι της, κάτι που ισχύει και για τη Νιούκαστλ. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Under 3,5 σε απόδοση 3.00 στη Stoiximan.

Στις 17:00, η Τότεναμ υποδέχεται τη Μπόρνμουθ. Μια ακόμη σεζόν για τους Spurs ξεκίνησε με προσδοκίες, αλλά στην πορεία διαψεύστηκαν. Ο Αντόνιο Κόντε πλήρωσε το μάρμαρο της αγωνιστικής ασυνέπειας, αν και η αλήθεια είναι πως το ρόστερ υστερεί σημαντικά σε ποιότητα σε συγκεριμένες θέσεις του γηπέδου.

Με τον Στελίνι πια στον πάγκο, η Τότεναμ πήρε πάντως τη νίκη κόντρα στη Μπράιτον και διατήρησε τις ελπίδες της για την 4άδα. Έστω κι αν δεν πείθει κανέναν πως μπορεί να τα καταφέρει. Με την κουβέντα για τον προπονητή και τα μεταγραφικά πάρε - δώσε της νέας σεζόν να έχει ήδη ξεκινήσει, οι Λονδρέζοι πάνε στις οκτώ τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος για να πάρουν ό,τι περισσότερο μπορούν.

Γενναία μάχη παραμονής δίνει η Μπόρνμουθ. Που στην πρόσφατη πεντάδα αγώνων της ηττήθηκε από Μπράιτον και Άστον Βίλα, όμως πέτυχε και τρεις μεγάλες νίκες. Επκράτησε των Λίβερπουλ, Φούλαμ αλλά και εξάποντο με τη Λέστερ, φτάνοντας έτσι στην 15η θέση με 30 βαθμούς.

Είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού αλλά και μόλις στο +3 από την 18η Νότιγχαμ Φόρεστ. Η ανασταλτική της λειτουργία είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει μέσα στη σεζόν, καθώς παρουσιάζει το μεγαλύτερο παθητικό τερμάτων (57) στην κατηγορία. Εντούτοις δείχνει βελτιωμένη εσχάτως, όμως οφείλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Υποχρέωση νίκης για την Τότεναμ, καθώς στη συνέχεια το πρόγραμμα ζορίζει για τα καλά. Η Μπόρνμουθ έχει ψυχολογία, όμως φαντάζει τραβηγμένο το σενάριο να συνεχίσει τις υπερβάσεις με συνέπεια. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & να σκοράρει ο Σον σε απόδοση 3.25 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS DAILY BET STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ