STOIXIMAN

Αργεντινή - Βραζιλία: Σεληνιασμένος ο Μέσι, αποφασισμένος ο Νεϊμάρ και όποιος αντέξει στον τελικό του Copa America

Ο Μέσι με τον Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Αργεντινή
Ο Μέσι με τον Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Αργεντινή

O τελικός του Copa America έρχεται τα ξημερώματα της Κυριακής (11/07, 03:00) σε LIVE Streaming* στη Stoiximan.

H τελευταία πράξη του Copa America 2021 γράφεται στο Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέιρο. Και ο τελικός της διοργάνωσης δεν θα μπορούσε να προκαλεί μεγαλύτερη ίντριγκα! Αργεντινή - Βραζιλία (11/07, 03:00, OPEN και LIVE SPORT24), στο παραδοσιακό ντέρμπι της Νότιας Αμερικής και με έπαθλο το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Η "αλμπισελέστε" στη φάση των ομίλων ήρθε ισόπαλη στην πρεμιέρα με τη Χιλή και στη συνέχεια πέτυχε τρεις σερί νίκες κόντρα σε Ουρουγουάη, Παραγουάη και Βολιβία. Στα νοκ άουτ 'καθάρισε' τον Ισημερινό και στον ημιτελικό χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι για να προκριθεί, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον γκολκίπερ Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Αήττητη ήταν και η πορεία της Βραζιλίας μέχρι τον τελικό. Ξεκίνησε την προσπάθεια της στον όμιλο με σερί νίκες επί των Βενεζουέλα, Περού και Κολομβία, παραχωρώντας ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική στον Ισημερινό. Στον προημιτελικό ξεπέρασε το εμπόδιο της Χιλής και στην ημιτελική φάση έκανε το ίδιο απέναντι στο Περού.

Ο τελικός του Copa America Αργεντινή-Βραζιλία σε LIVE Streaming* στη Stoiximan!

Η πορεία των ομάδων με βάση τους αριθμούς παρουσιάζει μεγάλες ομοιότητες. Η Αργεντινή έχει σκοράρει 11 τέρματα, έχει παθητικό 3 και στα έξι παιχνίδια της έχει τέσσερις καθαρές νίκες, μια ακόμη στα πέναλτι και μια ισοπαλία. Η Βραζιλία έχει σκοράρει 12 γκολ, έχει δεχθεί 2 και στα έξι παιχνίδια μετράει πέντε νίκες και μια ισοπαλία.

Η "σελεσάο" μοιάζει να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα για το τρόπαιο, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Η παρέα του Μέσι δεν έχει σκοπό να καταθέσει τα όπλα εύκολα, σε ένα ματς που δύσκολα θα προσφέρει πολύ θέαμα παρά τα ρόστερ των ομάδων. Η συνδυαστική επιλογή goal/goal & under 3,5 προσφέρεται σε απόδοση 3.00 στη Stoiximan.

O 'Pulga' πραγματοποιεί εκπληκτικό τουρνουά. Με 4 γκολ και 5 ασίστ οδήγησε την Αργεντινή στον τελικό και είναι δεδομένο πως δεν θέλει να σταματήσει εκεί, αλλά να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής. Να σκοράρει ο Μέσι σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή της αναμέτρησης και να δώσει ασίστ, προσφέρεται σε απόδοση 8.00 στη Stoiximan.

Stoiximan Master: Βρες το σκορ και τον 1ο σκόρερ στον τελικό του Euro Iταλία-Αγγλία και κέρδισε έως 20.000€ εντελώς δωρεάν**!

Το αντίπαλο δέος δεν είναι άλλος από τον Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος μετράει 2 γκολ και 3 ασίστ στο τουρνουά και είναι ο παίκτης που έχει αναμειχθεί στα περισσότερα γκολ της ομάδας του. Την πιθανότητα να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο του τελικού συναντάμε στο 4.10 της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

TAGS STOIXIMAN COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ