TIPS ΜΑΡΚΟ

Αργεντινή - Μεξικό: Το ραντεβού του Μέσι και το στοίχημα στις κάρτες

Αργεντινή - Μεξικό: Το ραντεβού του Μέσι και το στοίχημα στις κάρτες
© 2022 NATACHA PISARENKO / AP IMAGES

Ματς ζωής ή θανάτου για την Αργεντινή κόντρα στο Μεξικό. Ποντάρισμα σε δύο ειδικά στοιχήματα άνω του διπλασιασμού.

Η Αργεντινή πήγε με έναν και μόνο στόχο στο Κατάρ, να φτάσει στο φινάλε και να δώσει να δώσει έναν τελευταίο χορό με τον Λιονέλ Μέσι. Η πορεία της ομάδας του Σκαλόνι ξεκίνησε όμως με εμπόδια, έχασε από τη Σαουδική Αραβία στην πρεμιέρα και η ήττα αυτή έφερε κατήφεια και προκάλεσε μεγάλο σεισμό. Οι συγκρίσεις με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα αυτή την περίοδο φτάνουν στην κορύφωσή τους και ο Pulga καλείται να δώσει απαντήσεις και να αποδείξει τη μυθική του υπόσταση.

Το αποψινό ματς (21:00 ANT1, LIVE από το SPORT24) είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου. Εάν χάσει η Αργεντινή χάνεται, την ώρα που το Μεξικό του φοβερού και τρομερού Οτσόα στην πρεμιέρα πήρε το 0-0 με την Πολωνία, ούσα καλύτερη σε γενικές γραμμές, ενώ ήταν αυτή που άξιζε περισσότερο τη νίκη, βέβαια, από ένα σημείο και έπειτα έδειξε να δυσκολεύεται στο να κάνει παιχνίδι και να διασπάσει τα αντίπαλα καρέ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το Μεξικό ήταν καλό για ένα ημίχρονο και δεδομένα θα βάλει δύσκολα στην Αλμπισελέστε. Η απογοήτευση και ο εκνευρισμός εμφανίστηκε δικαιολογημένα στο αργεντίνικο στρατόπεδο, αλλά ο Μέσι προσπάθησε μετά από το σοκ της ήττας να βγει μπροστα. Είναι ο ηγέτης αυτού του συνόλου και αυτός που οφείλει να συσπειρώσει την αποστολή. Ο Σκαλόνι από μέρους του ίσως κάνει αλλαγές για να φέρει άλλον αέρα.

Ιστορικό ματς το αποψινό μπορεί να αποδειχθεί για τον Pulga. Απόψε θα πιάσει τον Μαραντόνα σε συμμετοχές σε Παγκόσμιο Κύπελλο και εάν σκοράρει θα ισοφαρίσει και στα γκολ τον Ντιεγκίτο (8), χθες συμπληρώθηκαν μάλιστα δύο χρόνια από τον θάνατό του. Θα του μένει να κυνηγάει μόνο τον Μπατιστούτα των 10 τερμάτων. Στο 2.10 να σκοράρει ο Μέσι απόψε.

Από εκεί και πέρα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το over 3,5 κάρτες του Μεξικού. Ρέφερι του αγώνα είναι ο Ιταλός Ορσάτο, που δεν χαρίζεται εύκολα και έχει την τάση να βγάζει κάρτες στα παιχνίδια που διευθύνει. Η Αργεντινή έδειξε μια τάση να το πάει πιο πολύ το παιχνίδι της στη δύναμη ώστε να πιέσει τους αντιπάλους, με τους Σαουδάραβες να κιτρινίζονται έξι φορές. Το Μεξικό του Μαρτίνο έχει υπομονή στο παιχνίδι του, θα προσπαθήσει να περιορίσει Μέσι και Λαουτάρο, αλλά δεν χαρακτηρίζεται ορισμένες φορές από ψυχραιμία το παιχνίδι του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αργεντινή - Μεξικό: Να σκοράρει ο Μέσι (απόδοση 2.10), 21:00
  • Αργεντινή - Μεξικό: Over 3,5 κίτρινες κάρτες Μεξικό (απόδοση 2.25), 21:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ