BIG GAMES BET

Αποδόσεις τελικού: Οριακό προβάδισμα η Γαλλία, πιο πιθανό να σκοράρει ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι εκτελεί απευθείας φάουλ κόντρα στην Ολλανδία
Ο Λιονέλ Μέσι εκτελεί απευθείας φάουλ κόντρα στην Ολλανδία @ 2022 FRANSISCO SECO / AP IMAGES

Οι πρώτες στοιχηματικές αποδόσεις για τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Γαλλία.

Αργεντινή και Γαλλία συνθέτουν το ζευγάρι στον μεγάλο τελικό του 22ου Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αν κρίνουμε από τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών θα πρέπει να περιμένουμε έναν συγκλονιστικό παιχνίδι, που στην πραγματικότητα δεν χωρούν προβλέψεις και φαβορί.

Σύμφωνα, με τις πρώτες αποδόσεις που έχουν κυκλοφορήσει, η νίκη της Γαλλίας στην κανονική περίοδο κυμαίνεται μεταξύ 2.75 και 2.80 στις περισσότερες εταιρίες. Αντίστοιχα, η νίκη της Αργεντινής είναι οριακά πάνω από το 2.80 και φτάνει μέχρι το 2.85-2.87.

Ουσιαστικά λοιπόν, οι μπουκ έχουν μοιράσει το σετ στη μέση, αδυνατώντας να χαρακτηρίσουν φαβορί μία από τις δύο φιναλίστ. Είναι άλλωστε ενδεικτικές οι αποδόσεις της ισοπαλίας που παίζουν αρκετά χαμηλά, από το 2.95 μέχρι μαξ το 3.15. Αυτό σημαίνει ότι οι μπουκ υπολογίζουν πολύ σοβαρά το σενάριο να πάει ο τελικός στην παράταση.

Πέρα από το ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μάχη για το χρυσό παπούτσι, αφού ο Λιονέλ Μέσι έπιασε στην πρώτη θέση των σκόρερ τον Κιλιάν Εμπαπέ, με πέντε γκολ.

Μάλιστα, ο Μέσι είναι πλέον το πρώτο φαβορί για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ σε απόδοση 1.55, ενώ ο Εμπαπέ υποχώρησε στη δεύτερη με 2.50. Ακολουθούν στο 35.00 οι Χουλιάν Αλβαρες και Ολιβιέ Ζιρού, που έχουν από τέσσερα γκολ.

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι πως οι μπουκ δίνουν οριακό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου στους "πετεινούς", με απόδοση 1.88 έναντι 1.93 της Αλμπισελέστε και την ίδια ώρα βλέπουν πιο πιθανό να σκοράρει ο Μέσι από τον Εμπαπέ. Στο 2.70 το anytime του 35χρονου Αργεντινού, στο 3.00 το anytime του 23χρονου Γάλλου.

TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ