ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Αποδεκατισμένη ξανά η Μπεσίκτας, πέφτει το διπλό της Σίβασπορ

Ο Σερντάρ Σάατσι και ο Βαλεντίν Ροσιέρ της Μπεσίκτας στο Γιόχαν Κρόιφ Αρένα σε ματς Champions League κόντρα στον Άγιαξ
Ο Σερντάρ Σάατσι και ο Βαλεντίν Ροσιέρ της Μπεσίκτας © 2021 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Σαν βάλσαμο περιμένει τη διακοπή των εθνικών η Μπεσίκτας για να ανασυνταχθεί. Μεγάλη η πτώση στο διπλό της Σίβασπορ. Αποδεκατίστηκε ο άσος της Σαμόρα κόντρα στη Σούλια. Οι αλλαγές αποδόσεων που ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

(19:00) Μπεσίκτας – Σίβασπορ: Ανάσες επειγόντως αναζητεί η Μπεσίκτας, η οποία την Τρίτη με το ζόρι συμπλήρωσε ενδεκάδα και όπως αναμενόταν έχασε εύκολα με 2-0 από τον Αγιαξ, στο Άμστερνταμ. Οι πολλές απουσίες και το εξοντωτικό πρόγραμμα σε Τουρκία και Τσάμπιονς Λιγκ έχουν λυγίσει την ομάδα του Γιαλτσίν, η οποία στα τελευταία πέντε επίσημα ματς έχει κάνει μόνο μία νίκη (1-1-3).

Για το ματς με τη Σίβασπορ είναι εκτός οι Πιάνιτς, Χάτσινσον, Ουέλιντον, Μοντέρο, Γκεζάλ, Τοπάλ, Ενκουντού, Λάριν, δηλαδή σχεδόν μία ολόκληρη ενδεκάδα. Με αυτά τα δεδομένα είναι απολύτως φυσιολογική η πτώση του διπλού από το 4,20 στο 3,80 κατά μέσο όρο, δηλαδή σε ποσοστό άνω του 11%. Αξίζει να σημειωθεί πως ο άσος άνοιξε στην αγορά στο 1.67 και πλέον γυροφέρνει στον διπλασιασμό.

Η Σίβασπορ είναι πολύ πιο φρέσκια, έρχεται από δύο σερί νίκες και μπορεί να… στριμώξει την πληγωμένη Μπεσίκτας. Αξία στη διπλή ευκαιρία (Χ2) σε τιμές άνω του 1.90.

(01:15) Σαμόρα – Σούλια: Αναμέτρηση για την 25 αγωνιστική της πρώτης τη τάξει κατηγορίας της Βενεζουέλας. Η Σούλια εχει 26 βαθμούς μετά από 20 ματς και βρίσκεται στην πέμπτη θέση, ενώ η Σαμόρα έχει ένα ματς παραπάνω, αλλά βρίσκεται έκτη έχοντας έναν βαθμό λιγότερο. Η απόσταση της Σούλια από την τέταρτη θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος είναι μόλις στο τρίποντο και όπως γίνεται αντιληπτό το πρωτάθλημα βρίσκεται στο πιο κομβικό σημείο του. Κάτι παραπάνω από αισθητή η πτώση στον άσο της Σαμόρα, συγκεκριμένα 35%, καθώς από το 3.86 που άνοιξε τούτη την ώρα κυκλοφορεί στο 2.50.


ΠΡΟΤΑΣΗ
19:00 Μπεσίκτας – Σίβασπορ: Χ2 (1.90)

TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ