TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Ανώτερο ρόστερ η Άστον Βίλα για τον διπλασιασμό, ματς με γκολ στο Έτιχαντ

Ο Στίβεν Τζέραρντ με τον Μόργκαν Σανσόν σε ματς της Premier League Λίβερπουλ - Άστον Βίλα
Ο Στίβεν Τζέραρντ με τον Μόργκαν Σανσόν © 2021 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Μετά το 2/2 της Δευτέρας ο Τσάρλυ επικεντρώνεται σε δύο αναμετρήσεις από το κουπόνι της Τρίτης.

Μετά την αναβολή του παιχνιδιού Μπρέντφορτ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν για την Premier League. Ο Ντιν Σμιθ θα τεθεί αντιμέτωπος με το δημιούργημα του και ο Γκουαρντιόλα με τον μέντορα του. Ας πάρουμε τα παιχνίδια με τη σειρά

Ο Ντιν Σμιθ ανέλαβε την Άστον Βίλα το καλοκαίρι του 2018 μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια του συλλόγου να επιστρέψει στην Premier League. Με την πρώτη του χρονιά κατάφερε να πετύχει την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Η επόμενη χρονιά ήταν δύσκολη και η Άστον Βίλα εξασφάλισε την παραμονή την τελευταία αγωνιστική. Το καλοκαίρι του 2020 η διοίκηση αποφάσισε να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας. Έγιναν σπουδαίες μεταγραφές, άλλαξε συνολικά ο σύλλογος σε επίπεδο οργάνωσης, προσελήφθη τεχνικός διευθυντής και αφαιρέθηκαν αρμοδιότητες από τον Ντιν Σμιθ. Οι απαιτήσεις ανέβηκαν, η Άστον Βίλα πράγματι εκτοξεύθηκε από τους 35 βαθμούς στους 55 και από την 18η στην 11η θέση. Το καλοκαίρι πουλήθηκε ο Γκρίλις ήρθε όμως πολύ σημαντική ενίσχυση. Μπουενδία, Ίνγκς, Μπέιλι ήταν τρεις προσθήκες που ανέβασαν σημαντικά την μεσοεπιθετική ποιότητα, αλλά και έδωσαν βάθος και επιλογές στον προπονητή. Ο σύλλογος δεν άντεξε ένα σερί με 5 συνεχόμενες ήττες και τον απέλυσε στη διακοπή του Νοεμβρίου για τις Εθνικές ομάδες.

Ανώτερο ρόστερ η Βίλα

Ο Ντιν Σμιθ άφησε τη Βίλα στην 17η θέση με 10 βαθμούς και ανέλαβε την ουραγό Νόριτς. Τόσο η Άστον Βίλα με τον Τζέραρντ, όσο και η Νόριτς ευεργετήθηκαν με τις αλλαγές προπονητών. Ένα μήνα μετά και οι δύο βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Όμως είναι δεδομένο πως ο Ντιν Σμιθ έφυγε από ένα πραγματικά αξιόλογο ρόστερ για να αναλάβει το χειρότερο ρόστερ της κατηγορίας. Η Νόριτς έχει περιορισμένες δυνατότητες. Ο Τζέραρντ έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα με τη Βίλα. Κέρδισε Μπράιτον εντός με 2-0, Κρίσταλ Πάλας εκτός με 1-2, έχασε με 1-2 εντός από τη Σίτι, επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας 2-1 την ανεβασμένη Λέστερ και το περασμένο Σάββατο έδωσε μάχη στο Άνφιλντ. Θα μπορούσε μάλιστα να έχει ισοφαρίσει αν της δινόταν το πέναλτι που έκανε ο Άλισον μετά από μπέρδεμα με τον Φαμπίνιο. Το διπλό της Άστον Βίλα (21:45 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24 ) ανάμεσα στο 2.30 και στο 2.40 στις περισσότερες εταιρίες.

Με απουσίες κορμού η Λιντς

Η Σίτι πέρασε στην κορυφή μετά τα συνεχόμενα λάθη της Τσέλσι. Ο Γκουαρντιόλα θα αντιμετωπίσει (22:00 COSMOTE SPORT 1 , LIVE από το SPORT24 ) τον άνθρωπο, που όπως ο ίδιος δηλώνει, τον ενέπνευσε ώστε να ασχοληθεί με την προπονητική. Η Σίτι πέρυσι δεν κατάφερε να κερδίσει σε κανένα από τα δύο παιχνίδια που έδωσε με τη Λιντς. Αυτό είναι ένα στοιχείο που περιμένω να οδηγήσει σε μία καθαρή νίκη τους πρωτοπόρους. Πολύ απλά γιατί θα τους οδηγήσει στο να είναι συγκεντρωμένοι και να μην πάρουν το παιχνίδι αψήφιστα. Επίσης η Λιντς έχει πολλές και σοβαρές απουσίες. Λείπει ο κορμός της ομάδας, ο βασικός στόπερ Κούπερ (15/0), ο βασικός κεντρικός χαφ Φίλιπς (12/0), ο φορ Μπάμφορντ (6/2) που πέρυσι έκανε την διαφορά και ο Ροντρίγκο (12/2), που ο Μπιέλσα είχε την ελπίδα πως με την ποιότητα του θα καλύψει το κενό του περσινού του πρώτου σκόρερ. Επίσης αμφίβολος δίνεται και στόπερ Στρούικ (12/0). Ο άσος της Σίτι με over 2,5 ανάμεσα στο 1.45 και στο 1.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νόριτς - Άστον Βίλα: 2 (απόδοση 2.30 - 2.40), 21:45
  • Μάντσεστερ Σίτι - Λιντς: 1 & over 25 (1.45 - 1.50), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ