ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Άλλη μία νίκη για την πρόκριση η Γερμανία στο 1.60

Ο Λίον Γκορέτσκα και ο Γιόσουα Κίμιχ πανηγυρίζουν την ανατροπή επί της Ρουμανίας
Ο Λίον Γκορέτσκα και ο Γιόσουα Κίμιχ © 2021 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Η Γερμανία έχει το απόλυτο των νικών με τον Χάνζι Φλικ και ψάχνει τώρα ακόμη μία στα Σκόπια για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Η Γερμανία με ρεκόρ 6-0-1 στον δέκατο προκριματικό όμιλο βρίσκεται στο +6 από τη Βόρεια Μακεδονία και την Αρμενία, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της διαδικασίας και έχει χτίσει εξαιρετική διαφορά τερμάτων για να υπερέχει σε όλες τις ισοβαθμίες. Εφόσον λοιπόν κερδίσει απόψε στα Σκόπια (21:45 COSMOTE SPORT 1 HD, Live από το SPORT24) θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τα δύο ματς του Νοεμβρίου.

Για τη Γερμανία η αναμέτρηση κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία είναι σημαντική και για λόγους γοήτρου, διότι στον πρώτο γύρο, με τεχνικό τότε ακόμη τον Γιοάχιμ Λεβ, η Μάνσαφτ είχε γνωρίσει ταπεινωτική ήττα μέσα στο Ντούισμπουργκ. Εκείνο το 1-2 είχε διακόψει ένα αήττητο σερί 35 αγώνων σε προκριματική φάση Μουντιάλ!

Με τον Φλικ στον πάγκο η Γερμανία μετράει 4/4 νίκες με γκολ 14-1. Την Παρασκευή κέρδισε δύσκολα, αλλά δίκαια με ανατροπή 2-1 τη Ρουμανία στο Αμβούργο, χάρη σε γκολ των Γκνάμπρι και Μίλερ. Από την πλευρά της η Βόρεια Μακεδονία προέρχεται από τη νίκη με 4-0 επί του Λιχτενστάιν εκτός έδρας και έχει μπροστά της τον επόμενο μήνα στο Ερεβάν ματς "τελικό" με την Αρμενία για τη 2η θέση.

Δεν έχει χάσει ποτέ η Γερμανία εκτός έδρας σε προκριματικά Μουντιάλ

Η Μάνσαφτ έχει απολογισμό 22-0-1 στα τελευταία παιχνίδια της στα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου και δεν έχει χάσει ποτέ εκτός έδρας, αφού σε 50 παιχνίδια το ρεκόρ της είναι 40-10-0! Μάλιστα, η Γερμανία μετράει 16 σερί νίκες εκτός έδρας σε προκριματική φάση Μουντιάλ, εκ των οποίων οι 11 συνοδεύτηκαν με over 2,5. Το κόμπο της νίκης των Γερμανών με over 2,5 στα Σκόπια αποδίδει 1.60.

ΠΡΟΤΑΣΗ
21:45 Βόρεια Μακεδονία - Γερμανία: 2 & Over 2,5 (1.60)

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ