ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Αλλαγές Αποδόσεων: Η έλευση του Κόντε έφερε πίεση στο διπλό της Τότεναμ

Ο Αντόνιο Κόντε στο Τότεναμ Στάντιουμ για το ματς με τη Φίτεσε στο Conference League
Ο Αντόνιο Κόντε στο Τότεναμ Στάντιουμ © 2021 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

Η πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε από την Τότεναμ όπως αναμενόταν είχε αντίκτυπο και στο σετ αποδόσεων του αγώνα με την Εβερτον, με το διπλό να υποχωρεί αισθητά.

Όλα τα βλέμματα το απόγευμα θα πέσουν στο Γκούντισον Παρκ (16:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT 24), εκεί όπου ο Αντόνιο Κόντε θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Τότεναμ για την Premier League.

Ο Κόντε είναι ένας τεχνικός που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες και ασφαλώς η πρόσληψή του από την Τότεναμ είχε αντίκτυπο και στις αποδόσεις του αγώνα με την Εβερτον.

Το σετ είχε ανοίξει με φαβορί τον άσο στο 2.55, ωστόσο μετά τα νέα ότι ο Ιταλός προπονητής αναλαμβάνει τα "σπιρούνια" οι αποδόσεις γύρισαν τούμπα! Το διπλό υποχώρησε πάνω από 12% και από το 2.75 είναι πλέον φαβορί σε τιμές στο 2.30-2.35, με τη νίκη των γηπεδούχων να προσφέρεται πια αουτσάιντερ στο 3.20!

Ο Νούνο έφυγε, ο Κόντε ήρθε

Η επιλογή του Νούνο Εσπίριτο ήταν καταδικασμένη να μην προχωρήσει. Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε εξαιρετική δουλειά στη Γουλβς, δεν είχε ωστόσο το εκτόπισμα να σταθεί σε μία ομάδα όπως η Τότεναμ, που θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα "σπιρούνια" επί των ημερών του Νούνο πραγματοποίησαν πολύ άσχημες εμφανίσεις και μοιραία ήρθε το διαζύγιο πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο εξάμηνο συνεργασίας.

Η έλευση του Κόντε αναμένεται να δώσει άλλη δυναμική στην Τότεναμ. Ο Ιταλός τεχνικός είναι μία πολύ ισχυρή προσωπικότητα, με πλούσιο βιογραφικό και ψημένος στον πρωταθλητισμό. Οπου έχει δουλέψει (Γιουβέντους, Τσέλσι, Ιντερ) κέρδισε τίτλους και σίγουρα οι Λονδρέζοι ελπίζουν ότι μαζί του θα αλλάξουν επίπεδο. Δεδομένα πάντως η Τότεναμ αποτελεί την πιο δύσκολη πρόκληση της καριέρας του και μάλλον αρκετοί παραξενεύτηκαν με αυτόν το "γάμο".

Εβερτον - Τότεναμ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο Κόντε πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της Τότεναμ την Πέμπτη, στο 3-2 επί της Φίτεσε για το Conference League, σε ένα τρελό ματς όπου το τελικό σκορ διαμορφώθηκε μέχρι το 39’, με τα "σπιρούνια" να προηγούνται 3-0 στο 28’, αλλά εν τέλει να φτάνουν με άγχος στη νίκη.

Όπως αναμενόταν ο Κόντε χρησιμοποίησε σύστημα με τρεις στόπερ, αφού κατά κανόνα παίζει με 3-4-3. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και απόψε κόντρα στην Εβερτον με τους Μόουρα, Κέιν και Σον να συνθέτουν κατά πάσα πιθανότητα την επιθετική τριάδα.

Η Τότεναμ έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με πέντε νίκες και ισάριθμες ήττες. Στις τελευταίες δύο αγωνιστικές έχασε από τη Γουέστ Χαμ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χωρίς μάλιστα να σκοράρει. Απόψε πάντως, με τον αέρα του Κόντε στον πάγκο αναμένεται πολύ πιο "ζωντανή" συγκριτικά με τις άψυχες εμφανίσεις των περασμένων εβδομάδων.

Αλλωστε, απέναντί της θα βρει μία ντεφορμέ Εβερτον, που διανύει το χειρότερό της φεγγάρι με τρεις διαδοχικές ήττες (Γουλβς, Γουότφορντ, Γουεστ Χαμ). Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τελευταία έξι ματς στην Premier η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ έχει κερδίσει μόνο την ουραγό Νόριτς. Συν τοις άλλοις ο Ισπανός τεχνικός έχει να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες (Ντιν, Μίνα, Ντουκουρέ, Κάλβερτ Λιούιν) σε αντίθεση με την Τότεναμ που κατεβαίνει απόψε κομπλέ και είναι αήττητη στο Γκούντισον Παρκ οχτώ σερί χρόνια (3-5-0).

Συμπερασματικά, η τάση της αγοράς και ο άνεμος αλλαγής που φέρνει ο Κόντε στην Τότεναμ, ωθούν προς το διπλό, το οποίο προσφέρεται στο 2.30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εβερτον - Τότεναμ: 2 (απόδοση 2.30), 16:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ