ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Μ. Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Μ. Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Μεγάλης Πέμπτης (17/4). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Μεγάλης Πέμπτης.

142. ΟΝΤΕΝΣΕ – ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ

Εξάποντο για την Ευρώπη, από τεράστιο διπλό (0-2) στην έδρα της κάποτε πρωτοπόρου Μίντιλαντ έρχεται η Οντένσε (4-5-3 εντός), από εντός έδρας ήττα (0-1) κόντρα στην Έσμπιεργκ η Νόρντζελαντ (2-2-8 εκτός), προς τα αριστερά το βλέμμα μας.

143. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ – ΡΑΝΤΕΡΣ

Με διπλό (0-1) από την καυτή έδρα της Νόρντζελαντ πέρασε τη Δευτέρα η Έσμπιεργκ (5-5-3 εντός), που με την εικόνα της το 2014 (5-2-1 ρεκόρ) αξίζει μια θέση στην Ευρώπη, η ομάδα του 1-1 (οκτώ έχει φέρει φέτος) Ράντερς είναι εξαιρετικά δυσκολοκατάβλητη, ειδικά εκτός έδρας (3-7-2) ενώ έρχεται και από δύο συνεχόμενες νίκες. Τον άσο κοιτάμε μόνο, στο 2,00 κοντά τον θεωρούμε ικανοποιητικό, αλλά “σπάει” και στο Χ το ματς.

144. ΚΡΟΤΟΝΕ – ΒΑΡΕΖΕ

Στο -4 από την 2η θέση η Κροτόνε που τον τελευταίο καιρό έχει εθιστεί στις ισοπαλίες (4/5 διαδοχικές) υποδέχεται την Βαρέζε που είναι στο +7 από τα μπαράζ της παραμονής και εκτός έδρας μετράει 9/17 ήττες φέτος. Η καλή παρουσία της Κροτόνε εντός έδρας και οι σημαντικές απουσίες στην επίθεση των φιλοξενούμενων μας οδηγούν στον ασιατικό άσσο -0,25 σε απόδοση 1,80 στην Bet365.

145. ΑΟΥΕ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ

Από μεγάλη νίκη ψυχολογίας με 4-2 επί του Μόναχο 1860 έρχεται η Ντιναμό Δρέσδης (1-8-6 εκτός), είχε να σκοράρει πάνω από μία φορά από την προηγούμενη νίκη της στις 30/11 (0-9-4 σερί)! Στους 31 πόντους και τη θέση των μπαράζ οι φιλοξενούμενοι (1-8-6 εκτός), στους 37 η Άουε, πάντα δυνατή στην έδρα της (8-3-4). Κλειστό ματς δείχνει η προϊστορία, πρόκειται και για πρώην ανατολικογερμανικό ντέρμπι, έχει πολύ ισοπαλία.

Πάμε στοίχημα LIVE

146. ΚΟΤΜΠΟΥΣ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

Ο θάνατος σου ή η ζωή μου, κυρίως για την Κότμπους (5-2-8 εντός) που αν δεν κερδίσει πέφτει (-7 από τη ζώνη των μπαράζ). Από πικρές ήττες έρχονται αμφότερες, 8-3-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της Σαν Πάουλι που θέλει να κάνει το 4/4 για να προλάβει την άνοδο,over(9/15 εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα) καιLateGoalαν είναι Χ στο τέλος.

147. ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ.

Σε φόρμα αμφότερες, χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο, ας περιμένουμε τοlive.

148. ΒΕΣΤΣΑΕΛΑΝΤ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Σχεδόν δεν βλέπεται η Κοπεγχάγη (3-5-4 εκτός), όμως έστω και με τη φανέλα παίρνει οριακές νίκες που την κρατάνε μέσα στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ (-3) αλλά και του τίτλου (-7), μιας και οι ανταγωνίστριες της κάνουν γκέλες. 3-3-6 μετράει εντός η μαχόμενη για την παραμονή Βεστσάελαντ, χωρίς μάχη δεν θα πέσει, οι αριθμοί των δύο ομάδων τελευταία οδηγούνστα κλασσικά σκοράκια 0-1/0-2/1-2/(0-0)/(1-1).

149. ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ

Με 1-1-1 έχει ξεκινήσει η Γκέτεμποργκ, ομάδα έδρα κατά βάση η Ατβίνταμπεργκ (2-1-0) αλλά στην Κάλμαρ ήταν εξαιρετική (πήρε ισοπαλία με 2-2). Πολύ χαμηλός ο άσος.

150. ΓΚΕΦΛΕ – ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ

Και εδώ οι φιλοξενούμενοι είναι κυρίως ομάδα έδρας, αλλά τα μέχρι στιγμής δείγματα τους είναι καλύτερα από εκείνα της Γκέφλε (0-1-2).Χ2 ή πάσο.

151. ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ – ΚΑΛΜΑΡ

Μοιρασμένο στη μέση το σετ, δεν υπάρχουν στοιχεία που να μας οδηγούν προς τη μια ή την άλλη πλευρά.

152. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ

Ανοίγει τα παιχνίδια της η Χέλσινγκμποργκ (4-2 τη Χάκεν στο τελευταίο), με 2/3over2,5 καιGGξεκίνησε η Έλφσμποργκ.Θα πάμε με τα γκολ.

153. ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ

Επαναληπτικός για το τουρκικό κύπελλο, στο πρώτο ματς η Αντάλιασπορ έκανε την έκπληξη κερδίζοντας με 0-1 (κόντρα στη ροή και το λογική), μοναδική νίκη της στα 12 τελευταία επίσημα. Ομάδα του Χ οι γηπεδούχοι (7/10 τελευταία στο πρωτάθλημα), 2-7-5 το εντός έδρας ρεκόρ τους στη Σουπερλίγκ, όπου βρίσκονται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, η Εσκισεχίρ με μία νίκη στα τελευταία εννέα (1-6-2) έχει μείνει πίσω στην κούρσα για την Ευρώπη και το κύπελλο αποτελεί διέξοδο. Σκεφτόμαστε το διπλό σε αποδόσεις αουτσάιντερ (έστω και οριακού) αλλά οι γηπεδούχοι είναι πολύ σφιχτοί και οι φιλοξενούμενοι κακοί εκτός (3-4-8 στο πρωτάθλημα) και με πρόβλημα στο γκολ (επτά σερί 0-1 γκολ πριν το πρόσφατο 2-2 με την Τράμπζονσπορ).

Πάμε στοίχημα LIVE

154. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΣΙΟΝ

Παρά την ήττα από τη Βασιλεία η Σιόν (2-2-1 εκτός) διατήρησε το +7 από την ουραγό Λωζάννη, η Γιούνγκ Μπόις (8-1-5) έχει το εύκολο γκολ και αυτό της δίνει πλεονέκτημα απέναντι σε μια ομάδα που θα κατέβει για το 0-0.Κρατάμε τον άσο για τοlive.

155. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΛΩΖΑΝΝΗ

Παραμένει στο κυνήγι της Ευρώπης η Σεν Γκάλεν (7-5-3 εντός) παρά την ήττα στη Λουκέρνη, η Λωζάννη (3-1-10 εκτός) ήταν απογοητευτική στο 0-2 από τη Γκρασχόπερς και δείχνει ότι το -7 από τη σωτηρία δύσκολα θα το καλύψει. Μόνο νίκες ψάχνουν οι φιλοξενούμενοι, υποψήφιο γιαlate goal.

156. ΟΛ ΜΠΟΪΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

0-1-4 με ένα μόλις γκολ ενεργητικό στα πέντε τελευταία η Ολ Μπόις (2-2-2 εντός), ουραγός του Τορνέο Φινάλ με 1-0-6 ρεκόρ εκτός η Άρσεναλ Σαραντί. Οι γηπεδούχοι έχουν το βαθμολογικό κίνητρο (κυνηγάνε την παραμονή) αλλά περιμένουμε σφαγή και λογικά λίγα γκολ.

157. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΛΟΚΕΡΕΝ

Ματς με ουσιαστικά μονόπλευρο βαθμολογικά ενδιαφέρον, με τη Σταντάρ να ψάχνει οπωσδήποτε τη νίκη για να ξεφύγει ξανά στο +3 από την Κλαμπ Μπριζ, από την οποία θα φιλοξενηθεί τη Δευτέρα. Η Λόκερεν έχει εξασφαλίσει την έξοδό της στην Ευρώπη μέσω της κατάκτησης του κυπέλλου και δεν έχει ιδιαίτερους στόχους στα πλέι οφ, αλλά δεν χαρίζεται κιόλας. Έχει σκοράρει στα 11/13 τελευταία της ματς (10/13 και 3/3 των πλέι οφ ήταν goal-goal), η παράδοση δείχνει ξεκάθαρα άσο (11-1-1), ο οποίος προσφέρεται στο 3,20 στην Bet365αν συνδυαστεί με το goal-goal.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

158. ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ. – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Η Άιντραχτ είναι αρκετά βελτιωμένη τον τελευταίο καιρό και σχετικά άνετη βαθμολογικά παρά την πρόσφατη ήττα της, αν και ψάχνει ακόμα βαθμούς για να εξασφαλιστεί. Το Αννόβερο πήρε σημαντικότατη νίκη κόντρα στο Αμβούργο και ξέφυγε στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τα 9/13 και τα έξι τελευταία ματς των φιλοξενούμενων με την αλλαγή τεχνικού ήταν over, αξιοπρεπές το 1,75 στον Stoiximan για το έβδομο συνεχόμενό τους.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

159. ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ – ΕΜΠΟΛΙ

Από 4 συνεχόμενες ήττες προέρχεται η Λαντσιάνο που λόγω του μικρού ρόστερ της έχει φυσιολογικά υποχωρήσει στην βαθμολογία. Υποδέχεται την Έμπολι που φέτος έχει εκτός έδρας 7/17 νίκες αλλά και αυτή δεν παίζει καλά τον τελευταίο καιρό και τις νίκες της παίρνει με μεγάλη δυσκολία. Κανένας λόγος ενασχόλησης με το παιχνίδι.

Πάμε στοίχημα LIVE

160. ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ – ΑΒΕΛΙΝΟ

Τοπικό ντέρμπι της Καμπανίας είναι η αναμέτρηση μεταξύ Γιούβε Στάμπια και Αβελλίνο με τις ομάδες να έχουν έντονη αντιπαλότητα. Η κακή αγωνιστική κατάσταση που παρουσιάζονται οι φιλοξενούμενοι σε συνδυασμό με τις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού δεν μας επιτρέπει να επιλέξουμε το διπλό κινήτρου της Αβελλίνο που παλεύει να διατηρηθεί στην 8άδα των μπαράζ της ανόδου.

161. ΚΑΡΠΙ – ΜΟΝΤΕΝΑ

Η Κάρπι λέει ότι παλεύει να μπει στην 8άδα των μπαράζ της ανόδου αλλά οι εμφανίσεις της μετά την αλλαγή προπονητή δεν δείχνουν ότι έχει πολλές πιθανότητες να το καταφέρει. Η Μόντενα τρέχει σερί θετικών αποτελεσμάτων και έχει όλα τα φόντα να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το Κάρπι. Το 2 DNB σε απόδοση 2,12 στον Stoiximan έχει προβάδισμα.

162. ΜΠΑΡΙ – ΛΑΤΙΝΑ

Εκπληκτικό σερί τρέχει το Μπάρι που μετράει 5 νίκες στα 7 πιο πρόσφατα παιχνίδια του, ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στον κόσμο του που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο για την αναμέτρηση κόντρα στην Λατίνα. Δεν χάνει εύκολα η ομάδα του Μπρέντα αλλά το ποτάμι του ενθουσιασμού στο Μπάρι αναμένεται να την παρασύρει και να δώσει τον άσσο σε απόδοση 2,25 στην Bet365.

163. ΜΠΡΕΣΙΑ – ΠΑΝΤΟΒΑ

Από 3/4 διαδοχικές νίκες προέρχεται η Μπρέσια, 4 παιχνίδια αήττητη είναι η Πάντοβα που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Οι 7/17 ισοπαλίες εντός έδρας των γηπεδούχων και το βαθμολογικό κίνητρο των φιλοξενούμενων μας οδηγούν σε μία πιθανή ισοπαλία σε απόδοση 2,90 στον Stoiximan .

164. ΝΟΒΑΡΑ – ΤΡΑΠΑΝΙ

Σε κακή κατάσταση η Νοβάρα είναι χωρίς νίκη εδώ και 4 αγωνιστικές και πλέον βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη ενώ τα συνεχόμενα στραβοπατήματα της αναμένεται να την αναγκάσουν να δώσει μπαράζ για την παραμονή της. Υποδέχεται την Τραπάνι που και αυτή προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες στα πιο πρόσφατα και υποχώρησε στην 7η θέση της βαθμολογίας, Πολύ δύσκολο στην εκτίμηση, ΝΟ ΒΕΤ.

165. ΠΑΛΕΡΜΟ – ΡΕΤΖΙΝΑ

Το Παλέρμο μετράει 5/6 διαδοχικές νίκες, 11/17 εντός έδρας και βρίσκεται στο +15η από την 3η θέση της βαθμολογίας περιμένοντας την μαθηματική επιβεβαίωση της ανόδου του στην Serie A. Υποδέχεται την Ρετζίνα που παίζει για την ύπαρξη της είναι 6 παιχνίδια χωρίς νίκη μετρώντας 5/6 διαδοχικά over στο πρωτάθλημα. Η σοβαρότητα που αντιμετωπίζουν οι Σικελοί τα παιχνίδια τους σε συνάρτηση με τις αμυντικές αφέλειες των φιλοξενούμενων μας οδηγούν στο 1& over σε απόδοση 2,55 στον Stoiximan .

166. ΣΠΕΤΣΙΑ – ΣΙΕΝΑ

Αήττητο σερί 3 αγωνιστικών τρέχει η Σπέτσια που εντός έδρας έχει 7/17 ισοπαλίες και υποδέχεται την Σιένα των 10/17 ισοπαλιών μακριά από την Τοσκάνη φέτος. Η βαθμολογική θέση των ομάδων και η αγωνιστική τους συμπεριφορά μας οδηγούν σε μία πολύ πιθανή ισοπαλία σε απόδοση 2,95 στον Stoiximan .

167. ΤΕΡΝΑΝΑ – ΠΕΣΚΑΡΑ

Πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Τερνάνα που υποχώρησε στην βαθμολογία αλλά το +5 από τα μπαράζ της παραμονής της δίνει μία σχετική ασφάλεια. Υποδέχεται την Πεσκάρα που μετά το όλο προσδοκίες ξεκίνημα με τον Κόσμι στον πάγκο της επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις και δύσκολα θα προλάβει την πρώτη 8άδα. Ο τρόπος που αγωνίζονται οι δύο ομάδες και τα πολλά λάθη που κάνουν στην άμυνα μας οδηγούν στο over 2,25 σε απόδοση 1,95 στην Bet365.

168. ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ – ΤΣΕΖΕΝΑ

Τα 11/17 under εντός έδρας της Τσιταντέλα και τα 5/6 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε συνάρτηση με τα 12/17 under εκτός έδρας της Τσεζένα και τα 7 συνεχόμενα που μετράει στο πρωτάθλημα μας οδηγούν στα λίγα γκολ στην μεταξύ τους αναμέτρηση σε απόδοση 1,57 στον Stoiximan .

169. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΑΡΟΥΚΑ

Αδιάφορη βαθμολογικά η Γκιμαράες (4-3-6 εντός), η Αρούκα (2-5-6 εκτός) παλεύει για την παραμονή, λογικά υποχωρεί το Χ2, θα συνταχθούμε.

170. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ - ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ

Έχει σταματήσει ταGGη Μπελγράνο (ξεκίνησε με 8 σερί, στα πέντε τελευταία έχει μόλις ένα), 1-5-0 το εντός έδρας ρεκόρ της, η Γοδόι Κρουζ (1-3-2 εκτός) παλεύει για τη σωτηρία, πιθανό μοιάζει ακόμα ένα Χ για τους γηπεδούχους.

171. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Έχει ξεσπαθώσει η Ρασίνγκ (2-3-2 εντός) στα πέντε τελευταία (2-3-0 αήττητο), σε ούτε ένα από αυτά πάντως δεν ενθουσίασε με την απόδοση της. Η Χιμνάσια (2-1-3 εκτός) αντίθετα ήταν πολύ καλή και στα τρία τελευταία παιχνίδια της, τα οποία και κέρδισε άνετα, προς το Χ2 κοιτάμε, πιθανό το αμφίσκορο.

172. ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ - ΝΤΙΦΕΝΣΟΡ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

Έδρα-φόβητρο (σε υψόμετρο 3,500+ μέτρων) το “Ερνάντο Σίλες”, με 3/3 νίκες εκεί η Δε Στρόνγκεστ πήρε το εισιτήριο για τους “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες. Δεν φοβίζει η Ντιφενσόρ, αλλά και εδώ βλέπουμε τους μπουκ να σέβονται πολύ την έδρα και να μην αφήνουν περιθώρια για παιχνίδι.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ