ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης(17/6). betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης(17/6)

314. ΒΕΛΓΙΟ – ΑΛΓΕΡΙΑ

Πρεμιέρα στον τελευταίο όμιλο του Μουντιάλ με το ματς του πρώτου φαβορί για την πρόκριση (Βέλγιο) κόντρα στο τελευταίο (Αλγερία). Οι Αφρικανοί έδειξαν καλό πρόσωπο στα πρόσφατα φιλικά και σκοράρουν ανελλιπώς εδώ και 13 ματς, αλλά τώρα ο δείκτης δυσκολίας ανεβαίνει κατακόρυφα. Το Βέλγιο πήγε στη Βραζιλία με ενδεχομένως την καλύτερη αποστολή της ιστορίας του και εκτός από εντυπωσιακή μεσοεπιθετική γραμμή είχε στα προκριματικά και την καλύτερη άμυνα με μόνο 4 γκολ παθητικό σε 10 ματς, κερδίζοντας τα 6/10 χωρίς να δεχτεί γκολ και μάλιστα κόντρα σε καλές ομάδες. Αυτό δείχνει να είναι και το καλύτερο στοίχημα για το ματς, 2,22 πληρώνει η νίκη του Βελγίου με μηδέν παθητικό στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

315. ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΜΕΞΙΚΟ

Με μουρμούρες ξεκίνησε το μουντιάλ αφού τα πολλά λάθη των διαιτητών έχουν στιγματίσει μέχρι στιγμής τη διοργάνωση, στο πρώτο σοβαρό λάθος (;) ο Ιάπωνας Νισιμούρα έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με την Κροατία με τους Νέιμαρ και Όσκαρ να στέκονται στο ύψος τους και οδηγούν τη Βραζιλία στη νίκη. Πιο ανακουφισμένοι και χαλαροί θα εμφανιστούν στην αναμέτρηση με το Μεξικό αφού ήταν φανερό και το άγχος της πρεμιέρας όπου φλέρταρε με το στραβοπάτημα. Το Μεξικό άφησε πολύ καλές εντυπώσεις κόντρα στο Καμερούν όμως κόντρα στη «σελεσάο» παραδοσιακά αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες, μόνο ήττες γνώρισε και χωρίς να σκοράρει καν στις 3 προηγούμενες συναντήσεις σε παγκόσμιο κύπελλο. Μπορεί να επιβεβαιωθεί ο συνδυασμός 1 & over 2,5 που πληρώνει 1,88 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

316. ΡΩΣΙΑ – Ν. ΚΟΡΕΑ

Στο τελευταίο ματς της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων αναμετρώνται οι δύο ομάδες που λογικά θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση πίσω από το Βέλγιο. Καλύτεροι δείχνουν οι Ρώσοι (κι έχουν και τον Καπέλο στον πάγκο), 1-0-4 μετράει στα πρόσφατα ματς της η Ν. Κορέα, χωρίς μάλιστα να σκοράρει στις τέσσερις ήττες της. Η νίκη της «αρκούδας» άνοιξε στην Ασία στο 2,08 κι έχει πέσει μέσα σε μία μέρα στο 1,975, στο 2,05 αντέχει ακόμα στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ