BETMARKET TIPS

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Προγνωστικά και Ανάλυση για τον μεγάλο τελικό

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Προγνωστικά και Ανάλυση για τον μεγάλο τελικό
INTIME SPORTS

To BetMarket.gr αναλύει και προτείνει για τον αποψινό μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet.

Αφού γύρισε σχεδόν τον κόσμο όλο, ο τελικός Κυπελλου Ελλάδος Novibet θα διεξαχθεί εκεί όπου αρχικά είχε ορισθεί, στο Πανθεσσαλικό στάδιο (20:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24).

Η ΑΕΚ διεκδικεί το τρίτο νταμπλ της ιστορίας της και πρώτο μετά το 1978. Και στις 2 προηγούμενες περιπτώσεις που τα κατάφερε, είχε απέναντί της τον ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου: 1938–39 ΑΕΚ 2–1 ΠΑΟΚ & 1977–78 ΑΕΚ 2–0 ΠΑΟΚ. Μπορεί ο τελικός να είναι ένα παιχνίδι και όλα να κριθούν σε αυτό, όμως το φαβορί είναι η ΑΕΚ και σίγουρα αυτή έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τροπαίου. Αυτό το συμπέρασμα δεν βγαίνει από το τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι, αλλά από τη συνολική εικόνα των δύο ομάδων στις τελευταίες αγωνιστικές των play-off.

Ο Μπριχ, το VAR και τα πέναλτι

Στην εποχή του VAR έχουμε δει πέναλτι και στους τρεις τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Μάλιστα, στον τελικό της σεζόν 2020/21 και σε αυτόν της σεζόν 2021/22, το πρώτο γκολ μπήκε με πέναλτι, μια επιλογή που βρίσκεται σε απόδοση 8.00.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Φέλιξ Μπριχ. Συνολικά φέτος έχει βρεθεί σε 18 αναμετρήσεις της Bundesliga και το πιο ενδιαφέρον στατιστικό είναι πως έχει δώσει επτά πέναλτι. Εκτός αυτού, το 2019 βρέθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Αιγύπτου, στον οποίο έδωσε δύο πέναλτι.

Οι κάρτες και το σερί του Αουγκούστο

Σε τρεις διαδοχικούς τελικούς βρέθηκαν οι δύο ομάδες, από τη σεζόν 2016/17 έως και τη σεζόν 2018/19 και όλους τους κέρδισε ο ΠΑΟΚ, ενώ και στους τρεις υπήρχαν over 1.5 κίτρινες κάρτες στο πρώτο ημίχρονο.

Εκτός αυτού, ενδιαφέρον υπάρχει και στην κατηγορία "Ειδικά παικτών". Ο Ντάγκλας Αουγκούστο είναι ένας παίκτης που δέχεται αρκετά συχνά κάρτες και έχει δεχθεί κίτρινη σε έξι από τα τελευταία δέκα ντέρμπι του ΠΑΟΚ. Επιπλέον, έχει ξαναμπεί στο μπλοκάκι του Μπριχ, στο περσινό Άρης – ΠΑΟΚ (0-0), όπου ο Βραζιλιάνος μπήκε στο παιχνίδι στο 65ο λεπτό και 19 λεπτά αργότερα δέχθηκε κάρτα. Όσον αφορά στο σημερινό παιχνίδι, η επιλογή να δεχθεί κάρτα ο Αουγκούστο είναι σε απόδοση 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Πέναλτι στην κανονική διάρκεια (απόδοση 2.85), 20:30
  • ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Αουγκούστο κάρτα (απόδοση 2.10), 20:30

Η σεζόν φτάνει στο τέλος της! Αναλύσεις και έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ