ΣΤΙΒΟΣ

Υποψήφια η Κελεσίδου για τη θέση της εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ

Η Τασούλα Κελεσίδου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας
Η Τασούλα Κελεσίδου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Τασούλα Κελεσίδου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για τη θέση της εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Την υποψηφιότητά της για τη θέση της εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε η Τασούλα Κελεσίδου.

Η σπουδαία αθλήτρια της δισκοβολίας σε δήλωσή της έκανε κάλεσμα ενότητας για την επόμενη ημέρα στον ελληνικό στίβο και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

Αναλυτικά η δήλωση που συνοδεύει την υποψηφιότητά της: "Έχοντας πάντα ψηλά το φρόνημα της Ελλάδας, έδωσα κάθε μάχη με καθαρούς όρους, στηριζόμενη αποκλειστικά στα πιστεύω, τις αξίες και τα ιδανικά μου!

Κοινός παρονομαστής των πεπραγμένων μου ήταν η άνθηση του ελληνικού στίβου.

Η εξωστρέφεια του, η βελτίωση των συνθηκών προετοιμασίας των αθλητών, η μετέπειτα επαγγελματική αποκατάσταση τους, η αξιοποίηση και αναγνώριση προσφοράς των προπονητών με αντικειμενικά κριτήρια, η σωστή και εύρυθμη λειτουργία των σωματείων.

Και συνεχίζω να είμαι ενεργά παρούσα στα δρώμενα! Με περισσότερη πυγμή και ορμή!

Όλοι μαζί είμαστε ο στίβος!

Όλοι μαζί φτιάχνουμε την ιστορία!

Οι τύχες του στίβου αξίζει να βρεθούν σε χέρια που μάτωσαν και πόνεσαν γι’ αυτόν .

Κοιτώντας σας στα μάτια, απευθύνω ανοιχτό κάλεσμα με ειλικρίνεια και εντιμότητα, να εργαστούμε σκληρά για την αναγέννηση του στίβου.

Αγαπητές φίλες και φίλοι του ελληνικού κλασικού αθλητισμού μετά τα πολλαπλά και συγκινητικά σας μηνύματα και τηλεφωνήματα παρότρυνσης αποφάσισα να καταθέσω επίσημα την υποψηφιότητά μου για τη θέση της τακτικού εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τη στήριξη,

Με εκτίμηση

Τασούλα Κελεσίδου Ολυμπιονίκης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ