ΗΠΑ

Χαμός με Λάιλς – Μπέντναρεκ στον τελικό των 200μ., trash talk, σπρώξιμο και ένταση στις κοινές δηλώσεις τους

Kenny Bednarek pushes Noah Lyles after the men's 200-meter finals during the U.S. Championships athletics meet in Eugene, Ore.,Sunday, Aug. 3, 2025. (AP Photo/Ashley Landis) AP Photo/Ashley Landis

Άναψαν τα αίματα στον τελικό των 200 μέτρων του πρωταθλήματος των ΗΠΑ, με Λάιλς – Μπέντναρεκ να τσακώνονται σαν τα κοκκόρια.

Πολλή ένταση είχε ο τελικός των 200 μέτρων στο εθνικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, με τον Νόα Λάιλς να πατάει το τούρμπο στα τελευταία μέτρα, να κερδίζει τον Κένι Μπέντναρεκ και να ξεκινάει trash talk που οδήγησε σε μεγάλη ένταση.

Ο “Kung Fu Kenny” έσπρωξε τον εκκεντρικό αντίπαλό του, στη συνέχεια προσπάθησε να του δώσει το χέρι, με τον Λάιλς να αντιδράει εκ νέου. Οι δύο σπρίντερ είπαν αρκετά ο ένας στον άλλο, ενώ η ένταση συνεχίστηκε όταν πήγαν για κοινές δηλώσεις.

Ο Μπέντναρεκ ήταν έξαλλος και στους διαδρόμους του σταδίου, έκανε μεγάλη προσπάθεια για να μείνει ψύχραιμος στις δηλώσεις του και εξήγησε ότι υπάρχει πρόβλημα με τον Λάιλς στο οποίο πρέπει να βρεθεί λύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ