ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Τσιάμης: "Δεν θα με δείτε ξανά στον κλειστό, επικεντρώνομαι στον ανοικτό και το Ευρωπαϊκό"

/  2023 1  (  / EUROKINISSI)
/ 2023 1 ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Τσιάμης μετά τον τελευταίο αγώνα του σε κλειστό στίβο, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, σημείωσε πως πλέον επικεντρώνεται στον ανοικτό και το Ευρωπαϊκό για να προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση για το Παρίσι.

Ο Δημήτρης Τσιάμης δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλό στον τελικό του τριπλούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και έμεινε εκτός οκτάδας με το άλμα του να του δίνει την 14η θέση.

Μετά τον τελευταίο αγώνα του σε κλειστό στίβο, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος μιλώντας στην ΕΡΤ, σημείωσε πως πλέον επικεντρώνεται στον ανοικτό και το Ευρωπαϊκό για να προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση για το Παρίσι.

"Η αλήθεια είναι πως δεν είχα ετοιμαστεί για τον κλειστό. Δεν περίμενα να έρθω, ήρθε τελευταία στιγμή η πρόσκληση και προσπάθησα να κάνω την καλύτερη φετινή μου επίδοση. Δεν το έκανα, συνεχίζουμε για το ανοικτό".

Ήταν η τελευταία σου παρουσία στον κλειστό;

"Απ' ότι φαίνεται ναι. Επικεντρώνομαι στον ανοικτό, ο κλειστός δεν ήταν στα πλάνα μου. Αν και έκανα επτά αγώνες σε επτά εβδομάδες και ήμουν λίγο κουρασμένος. Βέβαια δεν υπάρχει δικαιολογία, ήμουν κακός. Πήγε και ψηλά η οκτάδα και δεν νομίζω πως θα μπορούσε να κάνω κάτι. Πάντα ο κλειστός δεν μου πάει, στον ανοικτό ελπίζω να είμαι καλά".

Πρώτος στόχος πλέον το ευρωπαϊκό και εν συνεχεία το Παρίσι;

"Πρώτος στόχος το Ευρωπαϊκό γιατί εκεί αν πας καλά θα πάρεις ένα καλό ράνκινγκ και μετά θα είσαι στην Ολυμπιάδα και εκεί μια θέση στον τελικό θα ήταν ότι καλύτερο".

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΜΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ