ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το SPORT24 στο Τόκιο - οι δηλώσεις του Εμμανουήλ Καραλή: "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα"

Το SPORT24 στο Τόκιο - οι δηλώσεις του Εμμανουήλ Καραλή: "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα"
SPORTSIMAGES.GR

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την πρόκριση στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες και επεσήμανε ότι θα τη θυμάται στο μέλλον και θα κλαίει.

Στην πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες ο Εμμανουήλ Καραλής κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του άλματος επί κοντώ.

Συνέντευξη στην Πηνελόπη Γκιώνη

Στα 21 του χρόνια έκανε ένα όνειρό του πραγματικότητα και δεν κρύβει το πώς αισθάνεται για αυτό: "Μακάρι να μπορούσατε να νιώσετε όπως νιώθω αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό που έχω καταφέρει γιατί σκέφτομαι τι έχω περάσει. Όλες τις δυσκολίες, τους τραυματισμούς. Σκέφτομαι και τους δικούς μου που δεν κατάφεραν να είναι εδώ και τους έκανα υπερήφανους".

Φυσικά, αναφέρθηκε με τη γνωστή ειλικρίνειά του και στο πώς έζησε τον προκριματικό: "Έζησα τη στιγμή. Έζησα τα πάντα. Ακόμα και τρεις άκυρες να έκανα θα το χαιρόμουνα. Είναι το όνειρο μου που έγινε πραγματικότητα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε ό,τι αφορά τον τελικό είπε: "Με την ίδια λογική θα προσπαθήσω να πηδήξω όσο πιο ψηλά μπορώ, να χαρώ τον αγώνα και ό,τι είναι να έρθει ας έρθει".

Ο Μανόλο τέλος είπε: "Μετά από τρία χρόνια που δεν κατάφερνα να κάνω αυτό που μπορούσα, τώρα στο τέλος της σεζόν μπαίνω στον τελικό μιας Ολυμπιάδας παρότι ήμουν και είμαι ακόμα λίγο ακόμα τραυματισμένος είναι κάτι που στο μέλλον θα το σκέφτομαι και θα κλαίω".

*Σε συνεργασία του SPORT24 με το Sportsfeed.gr

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ