ΣΤΙΒΟΣ

Το ΣΕΦ "μαγείρεψε" πανελλήνιο ρεκόρ

Το ΣΕΦ "μαγείρεψε" πανελλήνιο ρεκόρ
INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ "γκρέμισε" το πανελλήνιο ρεκόρ στα 5.000μ. βάδην στην ημερίδα κλειστού στίβου που πραγματοποιήθηκε στο Φάληρο.

Βάδισε προς ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ στην ημερίδα στίβου που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Καρδιτσιώτης αθλητής αναδείχθηκε νικητής στα 5.000μ. βάδην με χρόνο 19 λεπτά και 13.25 δευτερόλεπτα, βελτιώνοντας την επίδοση του σχεδόν κατά είκοσι δευτερόλεπτα (19:37.00).

Ο ίδιος δεν ξαφνιάστηκε από την επίδοση του. " Είμαι σε καλύτερη κατάσταση καθώς προετοιμάζομαι για το Λουγκάνο (Lugano Trophy) τον Μάρτιο (16/3). Μετά το Λουγκάνο θα αποφασίσουμε για τους αγώνες που θα πάρουμε μέρος. Είναι πιθανό να αγωνιστώ και στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Σαγκάη. Ο στόχος είναι η Ζυρίχη, όπου θα δούμε αν θα τρέξω 20χλμ ή 50χλμ βάδην".

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε το χρονόμετρο στον Μάκη Στεργιούλη. Ο σπρίντερ ήταν ο νικητής τη σειρά του με χρόνο 6.63 δευτερόλεπτα, αλλά το photo finish έδειξε πως ο χρόνος του ήταν 6.77.

Απόλυτο ατομικό ρεκόρ στα 800 μ. και παράλληλα πανελλήνιο ρεκόρ Νεανίδων, πέτυχε η Αναστασία Μαρινάκου με 2.08.48 και συνέτριψε το 2.10.90, της Κατερίνας Κουταλά, από τις 3 Μαρτίου του 1996.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ