ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ

Το παράπονο του Εμμανουήλ Καραλή που συγκίνησε: "Στην επιτυχία πολλοί, στην αποτυχία μόνο δύο"

Το παράπονο του Εμμανουήλ Καραλή που συγκίνησε: "Στην επιτυχία πολλοί, στην αποτυχία μόνο δύο"

Μόνο τους γονείς του συνάντησε ο Εμμανουήλ Καραλής στην επιστροφή του στην Ελλάδα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Γιουτζίν του Όρεγκον.

Λίγες ημέρες μετά από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Όρεγκον, ο Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψε στην Ελλάδα. Μόνο που αυτή τη φορά δεν είχε στις αποσκευές του κάποιο μετάλλιο. Ουδείς έχει συμβόλαιο με το βάθρο, ουδείς έχει εξασφαλισμένες τις επιτυχίες, σίγουρα όμως το post που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram έδειξε το παράπονό του, το απόλυτα δικαιολογημένο παράπονό του από το γεγονός ότι όλοι κρίνουν σύμφωνα με τα αποτελέσματα και όχι σύμφωνα με την προσπάθεια.

"Στην επιτυχία πολλοί. Στην "αποτυχία" μόνο δύο" έγραψε ο αθλητής του άλματος επί κοντώ, τον οποίο υποδέχθηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος οι γονείς του σε αντίθεση με τον πολύ κόσμο που τον είχε υποδεχθεί πέρυσι, αμέσως μετά από την τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Χαμογελαστοί και χαρούμενοι που τον έχουν ξανά μαζί τους. "Δεν υπάρχει αποτυχία στην προσπάθεια, στην επιμονή, στο στόχο" του έγραψε η Βασιλική Μιλλούση, που πρόσθεσε πως "δεν έχεις ανάγκη καμία κάμερα, αυτοί οι δύο θα είναι πάντα η πιο σημαντική σου κάμερα".

TAGS ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ