Τι είπε ο δικηγόρος της Θάνου

Με την αγόρευση της δικηγόρου της Κατερίνας Θάνου συνεχίστηκε η πολύκροτη δίκη. Η Θάνου δεν αποδέχεται την "εξάρτηση" από τον Χρήστο Τζέκο.
Σχεδόν τέσσερις ώρες ήταν η διάρκεια της αγόρευσης της δικηγόρου της Κατερίνας Θάνου, Μαρίας Κευγά.
Η συνήγορος της Ελληνίδας Ολυμπιονίκη υποστήριξε στο δικαστήριο ότι η πελάτισσα της, αν βρεθεί ένοχη, δεν επιθυμεί να αναγνωριστεί το ελαφρυντικό που εισηγήθηκε ο εισαγγελέας περί “εξάρτησης” από τον προπονητή Χρήστο Τζέκο.
” Προσβάλλει την ίδια και την προσωπικότητα της“, υποστήριξε μεταξύ άλλων η γνωστή δικηγόρος. Πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να καταδικαστεί η πελάτισσα της βάσει συλλογισμών διαφόρων ανθρώπων.
Η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με την αγόρευση του δικηγόρου του Κώστα Κεντέρη, Μιχάλη Δημητρακόπουλου. Η απόφαση του δικαστηρίου θα ανακοινωθεί μετά το Πασχα. Θυμίζουμε ότι κανένας από τους κατηγορούμενους δεν θα βρεθεί στη φυλακή αν κριθεί ένοχος.