ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ

Τεντόγλου: Σημείωσε 7,94 μ. σε μίτινγκ στη Λουκέρνη και βγήκε τρίτος

Ο Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του μήκους
Ο Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του μήκους INTIME SPORTS

Ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 7,94μ. σε μίτινγκ στη Λουκέρνη πήρε την τρίτη θέση με τον αγώνα να γίνεται κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες.

Ο Μίλτος Τεντόγλου αγωνίστηκε την Τρίτη (30/8) στο μίτινγκ που έγινε στη Λουκέρνη και κατέλαβε την τρίτη θέση στο μήκος με άλμα στα 7,94 μ. (-0,5). Ο πρωταθλητής Ευρώπης, πριν από λίγες ημέρες στο Μόναχο, δεν βρέθηκε στην ημέρα που θα ήθελε κι έτσι δεν βρήκε άλμα ανάλογο των δυνατοτήτων του.

Το μίτινγκ έγινε με σχετικά κακές καιρικές συνθήκες (χαμηλή θερμοκρασία, βροχή), γεγονός που φάνηκε να επηρέασε στο σύνολο τους συμμετέχοντες.

Νικητής στο μήκος ήταν ο Σίμον Εχάμερ με 8,00 μ. στο έκτο του άλμα και δεύτερος ο Γκάιλ (Τζαμάικα) με 7,98 μ., επίσης στην τελευταία του προσπάθεια.

Ο Τεντόγλου ξεκίνησε με δύο άκυρα έκανε 7,50 μ. στο τρίτο και διαδοχικά 7,49 μ., 7,02 μ. και 794 μέτρα. Οι πέντε πρώτοι του αγώνα βελτίωσαν την επίδοση τους στην έκτη και τελευταία προσπάθεια. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στον τελικό του Diamond League στις 7- 8 Σεπτεμβρίου.

TAGS ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ