ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ

Τεντόγλου: Οι Τούρκοι έχασαν το πρώτο συγκλονιστικό άλμα του Μίλτου

Ο Μίλτος Τεντόγλου
Ο Μίλτος Τεντόγλου EUROKINISSI SPORTS

Ρεσιτάλ από την... ανάποδη από τον Τούρκο σκηνοθέτη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου, αφού κατάφερε να χάσει το συγκλονιστικό πρώτο άλμα του Μίλτου Τεντόγλου στον τελικό του μήκους, όπου ο χρυσός Ολυμπιονίκης πέταξε στα 8.30 μέτρα.

Υπάρχει ένας - όχι ακριβώς - άγραφος κανόνας στις τηλεοπτικές μεταδόσεις: Τα μεγάλα ονόματα του θεσμού, τους χρυσούς ολυμπιονίκες και πρωταθλητές Ευρώπης - ειδικά όταν έχουν και την καλύτερη επίδοση στον κόσμο - φροντίζεις να τους δείχνεις σε ζωνταντή μετάδοση όταν επιχειρούν προσπάθεια. Ο Τούρκος σκηνοθέτης ωστόσο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου το... ξέχασε αυτό. Και έχασε το πρώτο άλμα του Μίλτου Τεντόγλου στον τελικό του μήκους.

Αυτό το γεγονός ίσως μοιάζει με λεπτομέρεια. Και ίσως να ήταν λεπτομέρεια αν ο Έλληνας δεν πηδούσε στα 8.30 μέτρα, σε μία από τις κορυφαίες επιδόσεις της φετινής σεζόν, με αυτό το άλμα να του χαρίζει τελικά το χρυσό μετάλλιο!

Για την ιστορία, ο Τεντόγλου έχει την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο με 8.41 μέτρα, αλλά ούτε αυτό φάνηκε αρκετό για να αντιληφθεί ο σκηνοθέτης ότι έπρεπε εκείνη την στιγμή να εστιάσει την μετάδοση στον χρυσό Ολυμπιονίκη και όχι στην παρουσίαση των αθλητριών που πήραν μέρος στον τελικό του άλματος εις ύψους.

Όπως και να έχει πάντως, εσείς μπορείτε να δείτε το άλμα του Τεντόγλου στο tweet που παρατίθεται:

Μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος η τουρκική παραγωγή έδειξε πάντως το άλμα του Έλληνα πρωταθλητή που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο.

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ