ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ

Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη υποψήφιοι για αθλητές του μήνα από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία

Ο Μίλτος Τεντόγλου μετά το τέλος του τελικού στο μήκος του Ευρωπαϊκού
Ο Μίλτος Τεντόγλου μετά το τέλος του τελικού στο μήκος του Ευρωπαϊκού INTIME

Ο Μίλτος Τεντόγλου και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είναι υποψήφιοι για κορυφαίοι αθλητές για τον Αύγουστο από την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου.

Ήταν δίχως αμφιβολία δύο από τους πρωταγωνιστές του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου και δικαιολογημένα τους ανήκει μία θέση θέση ανάμεσα στους κορυφαίους.

Ο λόγος για τον Μίλτο Τεντόγλου και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη οι οποίοι βρίσκονται ανάμεσα στους υποψήφιους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή και αθλήτριας αντίστοιχα για τον Αύγουστο.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του μήκους είναι υποψήφιος μαζί με τον τρομερό Αρμάντ Ντουπλάντις (επί κοντώ), τον Γιάκομπ Ίνγκεμπριγκτσεν που κυριάρχησε στα 1.500μ και τα 5.000μ, αλλά και τον 19χρονο δισκοβόλο Μίκολας Αλέκνα.

Από την πλευρά της η Ντρισμπιώτη η οποία κυριάρχησε τόσο στα 35 όσο και στα 20χλμ βάδην είναι υποψήφια μαζί με την Φέμκε Μπολ που επικράτησε τόσο στα 400μ όσο και στα 400μ εμπόδια, την Τζίνα Λούκενκεμπερ η οποία τερμάτισε πρώτη στα 100μ αλλά και την Λουίζα Γκέγκα που κέρδισε ιστορικό χρυσό για την Αλβανία.

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΤΡΙΣΜΠΙΩΤΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ