ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ

Τεντόγλου και Καραλής το είχαν ξανακάνει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο

Μίλτος Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλής επιστρέφοντας από το Γκέφλε
Μίλτος Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλής επιστρέφοντας από το Γκέφλε EUROKINISSI

Στο Ευρωπαϊκό ανοικτού του 2019 στο Γκέφλε ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής είχαν κατακτήσει τα ίδιο ακριβώς μετάλλια σε μήκος και επί κοντώ αντίστοιχα.

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να 'ναι σύμπτωση. Αποδεικνύει σταθερότητα και συνέπεια. Τούτο ισχύει, φυσικά, για τον Μίλτο Τεντόγλου και τον Εμμανουήλ Καραλή, οι οποίοι στο Ευρωπαϊκό κλειστού χάρισαν στην Ελλάδα τα δύο από τα τρία μετάλλια της συγκομιδής της, η οποία συνολικά περιλαμβάνει 37 πλέον.

Το ιδιαίτερο που ενώνει πλέον τους δύο Έλληνες πρωταθλητές δεν είναι μονάχα η φιλία τους. Είναι το γεγονός πως πριν από σχεδόν τέσσερα χρόνια, στο Ευρωπαϊκό ανοικτού στίβου για αθλητές Κ23 είχαν κερδίσει τα δύο αντίστοιχα μετάλλια στα αγωνίσματά τους.

Ο Τεντόγλου είχε πρωτεύσει στο μήκος με 8.32, ανώτερη δηλαδή μ' αυτήν που πέτυχε το Σάββατο στην Κωνσταντινούπολη, και ο Καραλής ήταν δεύτερος με άλμα στα 5.60. Μάλιστα ο 23χρονος είχε βρεθεί πίσω από τον Γερμανό Λίτα Μπέρε, ο οποίος στον τελικό της Κυριακής πέρασε μόνο τα 5.40 και κατετάγη ένατος.

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ