ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Τεντόγλου: Επιστρέφει στην Ελλάδα το απόγευμα της Τετάρτης

Miltiadis Tentoglou, of Greece, competes during the men's long jump final at the World Athletics Championships on Saturday, July 16, 2022, in Eugene, Ore. (AP Photo/Charlie Riedel)
Miltiadis Tentoglou, of Greece, competes during the men's long jump final at the World Athletics Championships on Saturday, July 16, 2022, in Eugene, Ore. (AP Photo/Charlie Riedel) AP

Ο Μίλτος Τεντόγλου μαζί με αρκετά μέλη της ελληνικής αποστολής θα επιστρέψει το απόγευμα της Τετάρτης (20/07) στην Ελλάδα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου επιστρέφει την Τετάρτη στην Ελλάδα από το Όγεγκον των ΗΠΑ, εκεί όπου είναι σε εξέλιξη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου.

Ο αθλητής μας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο μήκος και πρόσθεσε μία ακόμη σπουδαία διάκριση στο πλούσιο βιογραφικό του. Ο Τεντόγλου θα “προσγειωθεί” στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος την Τετάρτη (20/7) στις 16.50 με την πτήση KL 1575 μέσω του Άμστερνταμ.

Στην Ελλάδα επιστρέφουν μαζί του κι άλλα μέλη της εθνικής μας ομάδας, ανάμεσα σε αυτούς ο προπονητής του Γιώργος Πομάσκι, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, η Σπυριδούλα Καρύδη, η Κυριακή Φιλτισάκου, ο Μιχάλης Αναστασάκης, η Σταματία Σκαρβέλη και οι προπονητές Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, Κωστής Παπαμαρκάκης, Φώτης Στεφανή και Μανώλης Καραγιάννης.

Το πρωί της Τετάρτης στις 10.10 θα φτάσουν στην Ελλάδα, οι πρωταθλήτριες του επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου και Ελένη Πόλακ.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΙΒΟΥ ΟΡΕΓΚΟΝ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ