ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ

Τεντόγλου: Έκανε τη δεύτερη επίδοση στον κόσμο δίχως να βρει τη φορά του

Τεντόγλου: Έκανε τη δεύτερη επίδοση στον κόσμο δίχως να βρει τη φορά του
INTIME SPORTS

Ο Μίλτος Τεντόγλου μπορεί να έκανε τη δεύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο, αλλά τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες δυσκολεύτηκαν να βρουν τη φορά τους στον υπερυψωμένο διάδρομο.

Την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους στην Stark Arena η οποία θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου την επόμενη εβδομάδα (18-20/03) είχαν ορισμένοι από τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο.

Ανάμεσά τους και ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος έκανε τη δεύτερη καλύτερη φέτος στον κόσμο. Ο 24χρονος άλτης του μήκους βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δηλώνει έτοιμος για ακόμα μεγαλύτερα άλματα.

Ωστόσο, τόσο εκείνος, όσο και οι υπόλοιποι άλτες δυσκολεύτηκαν αρκετά να βρουν τη φορά τους στον αγώνα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον υπερυψωμένο διάδρομο στον οποίο αγωνίστηκαν.

Όλοι τους είχαν πρόβλημα να βρουν το τρέξιμό τους κάτι απόλυτα φυσιολογικό αφού ο συγκεκριμένος διάδρομος δημιουργεί ιδιαίτερες συνθήκες.

Μένει να δούμε πόσο θα επηρεάσει τον Μίλτο Τεντόγλου και τους υπόλοιπους άλτες στο μεγάλο ραντεβού των κορυφαίων σε περίπου δέκα ημέρες.

Εκεί ο 24χρονος άλτης θέλει να κάνει μία επίδοση κοντά στο 8,40 και να βελτιώσει το Πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου που ανήκει στον ίδιο με 8,38μ από τον Μάρτιο του 2019.

Αν καταφέρει να βρει τη φορά του όλα είναι δυνατά. Ακόμα κι αν αυτό δεν συμβεί ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ένα από τα φαβορί για να βρεθεί στο βάθρο και να προσθέσει ένα ακόμα μετάλλιο στην τροπαιοθήκη του.

TAGS ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ