ΣΤΙΒΟΣ

Συνελήφθη ο Εμμανουέλ Ρότιτς ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Τιρόπ

Η Κενυάτισσα αθλήτρια, Άγκνες Τζέμπετ Τιρόπ, κατά τη διάρκεια αγώνα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο | 30 Ιουλίου 2021
Η Κενυάτισσα αθλήτρια, Άγκνες Τζέμπετ Τιρόπ, κατά τη διάρκεια αγώνα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο | 30 Ιουλίου 2021 @2021 CHARLIE RIEDEL/AP IMAGES

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κένυα ο αθλητής Εμμανουέλ Ρότιτς και σύζυγος της Άγκνες Τζέμπετ Τιρόπ συνελήφθη ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της.

Στη σύλληψη του Εμμανουέλ Ρότιτς προχώρησε η αστυνομία της Κένυα με τον Κενυάτη δρομέα να είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Άγκνες Τζέμπετ Τιρόπ.

Η σπουδαία δρομέας μεσαίων αποστάσεων βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της τις προηγούμενες ημέρες έχοντας δεχτεί πολλές μαχαιριές. Από την αρχή οι έρευνες είχαν στραφεί στη σύλληψη του Ρότιτς ο οποίος ήταν ο βασικός ύποπτος.

Η Τιρόπ είχε καταλάβει πριν λίγους μήνες την τέταρτη θέση στο αγώνισμα των 5.000 μέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο ενώ είχε να επιδείξει επίσης και δύο χάλκινα μετάλλια στα 10.000 μέτρα στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα του 2017 και του 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ