ΣΤΙΒΟΣ

Στον τελικό ο Μάστορας

INTIME SPORTS

Ο Αντώνης Μάστορας θα είναι τελικά ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στον τελικό του ύψος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Αποκλείστηκε ο Μπανιώτης.

Με οκτώ αθλητές θα διεξαχθεί ο τελικός του ύψους στους άνδρες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Ανάμεσα σε αυτούς που πέρασαν είναι και ο Αντώνης Μάστορας ο οποίος ήταν μέσα στους λίγους που κατάφεραν να περάσουν τα 2.28μ.

Ο 24χρονος Έλληνας πρωταθλητής πέρασε με την πρώτη όλα τα ύψη. Ο Μάστορας ξεκίνησε τις προσπάθειές του από τα 2.14, στη συνέχεια πήγε στα 2.19 και στα 2.24 για να πάρει την πρόκριση με το άλμα του στα 2.28μ.

Αντίθετα, ο Κώστας Μπανιώτης δεν τα κατάφερε. Ο 28χρονος αθλητής πέρασε με την πρώτη τα 2.14μ., χρειάστηκε δύο προσπάθειες για να περάσει τα 2.19 και τα 2.24, αλλά τα 2.28 δεν μπόρεσε να περάσει τον πήχη.

Πέρασε ο Ιωάννου, αποκλείστηκε ο Χονδροκούκης

Στον προκριματικό συμμετείχαν τόσο ο Κυριάκος Ιωάννου όσο και ο Δημήτρης Χονδροκούκης εκπροσωπώντας την Κύπρο.

Ο Ιωάννου κάνοντας την καλύτερή του επίδοση για φέτος πέρασε τα 2.28 με την τρίτη προσπάθεια και έφτασε στον τελικό. Την ίδια ώρα ο Δημήτρης Χονδροκούκης έμεινε μόλις στα 2.19 και αποκλείστηκε.

Αναλυτικά όσοι πέρασαν στον τελικό:

Γιάροσλαβ Μπάμπα 2.28

Αντώνης Μάστορας 2.28

Ντανίλ Τσιπλακόβ 2.28

Σιλβάνο Τσεσάνι 2.28

Τζιανμάρκο Ταμπέρι 2.28

Κυριάκος Ιωάννου 2.28

Αντέι Προτσένκο 2.28

Το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββάτου | Αποκλείστηκαν Κοκλώνη και Στεργιούλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ