ΣΤΙΒΟΣ

Στο… νήμα ήρθε το πανελλήνιο ρεκόρ

INTIME SPORTS

Στη Βιέννη ο Κώστας Νακόπουλος κατέρριψε την πανελλήνια επίδοση στα 800 μέτρα στο μίτινγκ της Βιέννης.

Μετά από 16 χρόνια πέρασε στην ιστορία το πανελλήνιο ρεκόρ του Παναγιώτη Στρουμπάκου στα 800μ με 1:48.65. Στον πρώτο αγώνα του ο Κώστας Νακόπουλος βελτίωσε την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών με 1:48.64!

Στο μίτινγκ της Βιέννης τερμάτισε τρίτος. Τόσο ο Νακόπουλος, όσο και ο Στρουμπάκος γυμνάζονταν υπό τις οδηγίες του προπονητή Χρήστου Παπαχρήστου.

Ραντεβού με την ιστορία δεν είχε μόνο ο Νακόπουλος, αλλά και ο Ανδρέας Δημητράκης. Ο 24χρονος μπορεί να μην πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ, όμως, με 3.42.63 στα 1.500 μ. έγινε ο έκτος γρηγορότερος Ελληνας της απόστασης στον κλειστό στίβο.

Το προηγούμενο ρεκόρ του Δημητράκη ήταν 3.43.55.Ντεμπούτο σε ανάλογη διοργάνωση έκανε ο Ανέστης Παπούλιας, που διένυσε τα 1.500 μ. σε 4.01.54, ενώ στα 60 μ. ο Μιχάλης Κιάφας τερμάτισε σε 7.19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ