ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Υποψήφια για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ η Κελεσίδου

Η Τασούλα Κελεσίδου κατά τη διάρκεια της απονομής μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.
Η Ολυμπιονίκης της δισκοβολίας, Τασούλα Κελεσίδου EUROKINISSI

Υποψήφια για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ θα είναι όπως ανακοίνωσε με γραπτή της δήλωση η Ολυμπιονίκης της δισκοβολίας, Τασούλα Κελεσίδου.

Με γραπτή της δήλωση η Τασούλα Κελεσίδου ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ.

Οι συστάσεις για τη σπουδαία δισκοβόλο είναι περιττές. Τα δύο μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και τα τρία σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα μιλούν από μόνα τους.

Αναλυτικά η σχετική δήλωση: "Υπηρέτησα με ήθος, αυταπάρνηση και γενναιότητα τον Ελληνικό αθλητισμό! Είχα πάντα μέσα στην καρδιά μου τη χώρα μου, πήρα τη δύναμή της και νίκησα.

Τίμησα τον Ελληνικό στίβο, με ταπεινότητα, συνέπεια και αγάπη.

Ανήκω σε αυτόν τον χώρο, είναι η ζωή μου, από μικρό κοριτσάκι 12 ετών που γνώρισε τον αθλητισμό από δύο μοναδικούς εργάτες του στίβου, τον Λάζαρο Καλύβα και τον Γιάννη Χρίστογλου, μέχρι τη στιγμή που βρέθηκα δίπλα στο μεγάλο μου Δάσκαλο τον αείμνηστο Κώστα Σπανίδη, από τον οποίο έμαθα ακόμη και στις στιγμές θριάμβου να προτάσσω το Εμείς αντί για το Εγώ.

Σήμερα, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την θέση της Προέδρου του ΣΕΓΑΣ.

Οι συνθήκες ωρίμασαν, το έναυσμα δόθηκε, ήρθε η ώρα της ενεργοποίησης και της συσπείρωσης όλων μας, δεν περισσεύει κανείς. Θέλω να απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους παλιούς συναθλητές μου, στους νέους, στους προπονητές, στα σωματεία της ομοσπονδίας, στο φίλαθλο κόσμο, αλλά και στην σημερινή απελθούσα διοίκηση να πάμε μαζί.

Να γίνουμε ομάδα για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού και να δημιουργήσουμε τον στίβο που ονειρευόμαστε όλοι εμείς. Χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις!

Με γνωρίζετε όλοι πολύ καλά!

Είμαι έτοιμη να πορευθώ μαζί σας γιατί ο στίβος μας ενώνει!

Σας Ευχαριστώ από καρδιάς!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ