ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Στίβος: Στεφανίδη και Παπαχρήστου αγωνίζονται στην Ντόχα

Η Κατερίνα Στεφανίδη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα
Η Κατερίνα Στεφανίδη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα EUROKINISSI SPORTS

Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Βούλα Παπαχρήστου θα αγωνιστούν στο δεύτερο Diamond League της χρονιάς, το οποίο θα γίνει την Παρασκευή (28/5) στην Ντόχα.

Οι κορυφαίες άλτριες του επί κοντώ βρίσκονται ήδη στη Ντόχα για το δεύτερο Diamond League της χρονιάς, το οποίο θα γίνει την Παρασκευή (28/5).

Ανάμεσα σε αυτές είναι και η Κατερίνα Στεφανίδη λίγες ημέρες από το 4,80 μ. που σημείωσε στο Continental Tour στην Καλιφόρνια, που επιβεβαίωσε την εξαιρετική αγωνιστική της κατάσταση. Η "χρυσή" ολυμπιονίκης του 2016 θα έχει την ευκαιρία να τα...πει για πρώτη φορά φέτος με τις Αντζέλικα Σιντόροβα (Ρωσία) και Σάντι Μόρις (ΗΠΑ), τις δύο αθλήτριες που θα αποτελέσουν τις βασικές αντιπάλους της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Σιντόροβα θα κάνει στη Ντόχα τον πρώτο της αγώνα στον ανοιχτό, ενώ η Μόρις έχει περάσει φέτος τα 4,80 μέτρα. Στον ίδιο αγώνα θα συμμετάσχει και η αθλήτρια με την κορυφαία επίδοση στον κόσμο, η Κέιτ Ναζότ (ΗΠΑ), με 4,93 μ. από τις 23 Μαΐου. Η Στεφανίδη έφτασε στη Ντόχα το βράδυ της Τρίτης και μετά τη Ντόχα θα επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου θα γίνει η βάση της για το υπόλοιπο της σεζόν.

Στην Ντόχα βρίσκεται από την Τετάρτη και η Βούλα Παπαχρήστου, που αύριο θα συμμετάσχει στον δεύτερο αγώνα της σειράς Diamond League. Η έμπειρη αθλήτρια ξεκίνησε τη σεζόν την περασμένη εβδομάδα στο Γκέιτσχεντ, όπου έκανε 13,62 μ. σε μια διοργάνωση που έγινε με βροή και χαμηλή για την εποχή θερμοκρασία. Στο τριπλούν θα συμμετάσχει και η Γιούλιμαρ Ρόχας, που πριν λίγες ημέρες σημείωσε 15,43 μ. και έδειξε έτοιμη να απειλήσει ακόμη και το παγκόσμιο ρεκόρ (15,50 μ.).

TAGS ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ