ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ

Στίβος: Πρώτος με 5,70μ. ο Καραλής στο Στσέσιν

2023 / 1  (  / EUROKINISSI)
2023 / 1 ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε ακόμη μία καλή εμφάνιση και μετά το 5,72μ. του Βερολίνου κατέκτησε την πρώτη θέση στο μίτινγκ της πόλης Στσέσιν με 5.70μ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής σημείωσε μια ακόμη καλή εμφάνιση. Ο πρωταθλητής του επί κοντώ πήρε την πρώτη θέση στο μίτινγκ της πόλης Στσέσιν ξεπερνώντας τα 5,70 μέτρα.

Στη συνέχεια ο "ασημένιος" πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό προσπάθησε να ξεπεράσει για δεύτερη φορά φέτος τα 5,82 μ. όμως είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Το συγκεκριμένο ύψος αποτελεί ατομικό ρεκόρ για τον Καραλή στον ανοιχτό στίβο και το είχε ξεπεράσει στις 4 Αυγούστου εξασφαλίζοντας και το “εισιτήριο” για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο άλτης που προπονείται με τον πατέρα του Χάρη Καραλή την Τετάρτη (6/9) στην πολωνική πόλη έκανε τον 16ο αγώνα του για τον ανοιχτό στίβο.

Στο Στσέσιν αγωνίστηκε και ο Παναγιώτης Τριβυζάς που τερμάτισε στην τρίτη θέση στα 100 μ. με 10.83 (0,4), ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε στην εκκίνηση και των 200 μ. όπου λίγο πριν τον τερματισμό ένιωσε ενοχλήσεις και σταμάτησε. Στα 400 μ. ο Κυριάκος Τσικιλής τερμάτισε στην έκτη θέση με 51.06.

TAGS ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ