ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΤΡΙΣΜΠΙΩΤΗ

Στίβος: Δεύτερη η Ελλάδα στο ομαδικό των γυναικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος βάδην

Στίβος: Δεύτερη η Ελλάδα στο ομαδικό των γυναικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος βάδην
INTIME SPORTS

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα βάδην κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο ομαδικό.

Μία ακόμη σπουδαία ημέρα έζησε σήμερα το ελληνικό βάδην χάρη στις εμφανίσεις των Ελληνίδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων στο Μουσκάτ του Ομάν.

Σε μια διοργάνωση με πολλές ιδιαιτερότητες λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών, αλλά και εξαιτίας της απαιτητικής διαδρομής που είχε πολλές υψομετρικές διαφορές, οι αθλήτριες κατάφεραν να πετύχουν σπουδαίες διακρίσεις. Η Αντιγόνη Ντρισμιώτη λίγους μόλις μήνες από την όγδοη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάσει στην έκτη θέση σήμερα στα 20χλμ. με 1.34.54 πετυχαίνοντας εξαρχής το ζητούμενο, που ήταν μια θέση ψηλά στην κατάταξη ανεξάρτητα με την επίδοση.

Η αθλήτρια μετά το 4ο χιλιόμετρο μπήκε στα προπορευόμενα γκρουπ κι έμεινε εκεί μέχρι το τέλος κερδίζοντας μάλιστα στα τελευταία χιλιόμετρα δύο θέσεις. Η αθλήτρια του Ναπολέοντας Κεφαλόπουλου όχι μόνο επιβεβαίωσε την εξαιρετική της κατάσταση, αλλά εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία της προκειμένου να φέρει το ανάλογο αποτέλεσμα.

Η Ντρισμπιώτη αποτελεί πλέον ένα από τα δυνατά ονόματα στο βάδην παγκοσμίως και αναμένεται και στις δύο κορυφαίες διοργανώσεις της σεζόν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εμφάνιση με πολλές υποσχέσεις από την Φιλτισάκου

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Κυριακής Φιλτισάκου, που αποτελεί το νέο αίμα στο αγώνισμα. Η νεαρή αθλήτρια κατάφερε να ανταπεξέλθει στο απόλυτο στις συνθήκες και να τερματίσει στην 11η θέση με 1.38.53. Η Φιλτισάκου σε κάθε της αγώνα δείχνει πως διαθέτει την ικανότητα να πρωταγωνιστήσει την επόμενη δεκαετία στο αγώνισμα.

Η Χριστίνα Παπαδοπούλου τερμάτισε στην 13η θέση με 1.40.01 και έχει κάθε λόγο να νιώθει ικανοποιημένη από τη σημερινή της εμφάνιση. Οι τρεις αθλήτριες του Κεφαλόπουλου, με τη σημερινή τους εμφάνιση χάρισαν στη χώρα μας το ασημένιο μετάλλιο στο Ομαδικό των 20χλμ. βάδην γυναικών. Πρόκειται για μια μεγάλη διάκριση για τον ελληνικό στίβο, αφού στη συγκεκριμένη διοργάνωση μετέχουν τα κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος. Νικήτρια στο ομαδικό ήταν η Κίνα που κατέκτησε τα δυο πρώτα μετάλλια με τις

Καλή παρουσία πραγματοποίησε και η Όλγα Φιάσκα, που παρότι έμεινε σχετικά πίσω στα πρώτα χιλιόμετρα κατάφερε να ανεβάσει ρυθμό και να τερματίσει στην 23η θέση με 1.44.54. Η αθλήτρια του Θανάση Δεληγιάννη ανήκει στη νέα φουρνιά του αγωνίσματος, όπως και η Φιλτισάκου, και αναμένεται κι αυτή να διεκδικήσει στο μέλλον καλύτερες παρουσίες. Το πέμπτο μέλος της ελληνικής ομάδας στο Μουσκάτ ήταν η Έφη Κουρκουτσάκη, που κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες του αγώνα και να τερματίσει στην 35η θέση με 1.47.44, προσθέτοντας στο ενεργητικό της μία ακόμη καλή παρουσία.

TAGS ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΤΡΙΣΜΠΙΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΙΛΤΙΣΑΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ